Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
haha, Karola oj działo się :-) same kosmiczne pozycje hahaha, a lampka poszła przez przypadek
... ale nie przerywaliśmy akcji i później mama się śmiała co my tam odprawialiśmy że lampka się zbiła
jutro zakupy na wyjazd i do szpitala. Ale się boje i jestem ciekawa co mi zrobią i jakie będą wyniki 
Kurcze Karola jeszcze 2 miechy tylko!!! ty masz termin na sierpien czy wrzesien???
czy to normalne??? bo czuje,ze zaczynam sie stresowac...
bedzie dobrze nic nie boj.

tylko teraz strzelil nam modem i mamy zastepczy,bo tam ten jest w naprawie...nio dzis sobie spakuje czesc rzeczy przynajmniej tych co mam kupione,bo wczoraj jak mi sie tak brzuch napinal sam maz stwierdzil zebym sobie czesc juz spakowala...moj jest fanem van dama
i segala...kobietka a co ty sie bedziesz przejmowac tym co powie tesciowa????? to twoje pieniadze
i napewno susznie wydane i na zdrowie ci to jeszcze pojdzie.

no i rym poszedł w swiat
kurde widac,ze wekeend,bo nikogo na bb nie ma...dziewczyny pewnie wyleguja swoje piekne ciala po zumbie na dzialkach gdzies tak jak angel.ta to juz w basenie pewnoe siedzi
a ja siedze na kanapie i dooopa mi sie poci...
ide sobie zaraz poszykowac wyprawke tak jak mi radzicie.bede spokojniejsza i moj maz widzac wszystko naszykowane na polce napewno tez:-). aaaaaa zapomnialam napisac,ze od dzis zawzielam sie i nie dotykam sie do paznokci
.mam nadzieje,ze uda mi sie.