reklama

Odskocznia;))))

reklama
:-D haha, Karola oj działo się :-) same kosmiczne pozycje hahaha, a lampka poszła przez przypadek :baffled: ... ale nie przerywaliśmy akcji i później mama się śmiała co my tam odprawialiśmy że lampka się zbiła :szok: jutro zakupy na wyjazd i do szpitala. Ale się boje i jestem ciekawa co mi zrobią i jakie będą wyniki :szok:

Kurcze Karola jeszcze 2 miechy tylko!!! ty masz termin na sierpien czy wrzesien???

na 6 wrzesnia...no wlasnie dwa miechy,a ja coraz czesciej zastanawiam sie nad spakowaniem torby chociaz w 50 %,boje sie,ze nie zdazymy kupic wszystkiego i nagle wydaje mi sie,ze jeszcze tyyyyyle musimy kupic,a jeszcze 2 tyg temu sadzilam,ze mamy juz prawie wszystko...:confused: czy to normalne??? bo czuje,ze zaczynam sie stresowac...

buterfly mama sie smiała???? no no dobrze wiedziala co tam sie dzieje:-D bedzie dobrze nic nie boj.

karola to dlatego tak mało cię na bb,bo przecież 25-ty już minął:-) Co do torby,to ja bym spakowała,albo przynajmniej włożyła wszystko do jednej półki.Choć ostatnio jak mi m szykował torbę do szpitala to pomyślał nawet o takich drobiazgach jak ochronna pomadka (nienawidzę mieć wysuszonych ust) i to w środku nocy:-)Jednak jak się zacznie akcja to chłop zgłupieć ma prawo,a po co masz się dodatkowo denerwować tym,że czegoś nie spakował?

Ja właśnie po raz n-ty oglądam "Krwawy sport" i już przypomniałam sobie dlaczego jako nastolatka byłam zakochana w Van Dammie;-)

witam
KObietka dzielna jesteś :-D:-D
Karola ja też bym już sobie wszystko uszykowała , moze nie upychałabym tego do torby bo po co ma się kisić ale tak jak napisała Anty gdzieś na pólce mieć wszystko w jednym miejscu.

Ja wcinam włąśnie śniadanie, byłam biegać ale się spepłałam, uff, ale wieczorem na pewno by mi się nie chciało i zamierzam chodzić rano. Mamy dzisiaj wylewaćposadzkę więc full roboty

pozdrawiam i ściskam wszystkie

Dzięki dziewczynki staram się opanować głód nikotynowy i jakoś mi to idzie mam tego e papierosa i go ciumkam sobie waniliowy smaczek ma , wczoraj poszłam na spotkanie z koleżanką i jej narzeczonym i on też takiego miał i mówił ,że mu buteleczka tego olejku do fajka starcza na miesiąc ,a kosztuje 18 zł ,to wyobraźcie sobie 18 zł na miesiąc ,a wydawałam ponad 300zł na fajki jest różnica ?jest ,polecam e fajka palącym chyba tylko Angel tu pali poza mną więc polecam warto zainwestować.
Wiecie co jadę dziś do teściowej ciekawe co powie na e fajka pewnie ,że pieniądze niepotrzebnie wydane....

dzien dobry.

anty no wlasnie po 25 jest mnie wiecej,bo mam nowy transfer w necie:-D tylko teraz strzelil nam modem i mamy zastepczy,bo tam ten jest w naprawie...nio dzis sobie spakuje czesc rzeczy przynajmniej tych co mam kupione,bo wczoraj jak mi sie tak brzuch napinal sam maz stwierdzil zebym sobie czesc juz spakowala...moj jest fanem van dama:-p i segala...kobietka a co ty sie bedziesz przejmowac tym co powie tesciowa????? to twoje pieniadze:tak: i napewno susznie wydane i na zdrowie ci to jeszcze pojdzie.

reklama
nie ona ci na to dała zeby ci wypominała lub sie wtracała:-D:-D:-D no i rym poszedł w swiat:-D kurde widac,ze wekeend,bo nikogo na bb nie ma...dziewczyny pewnie wyleguja swoje piekne ciala po zumbie na dzialkach gdzies tak jak angel.ta to juz w basenie pewnoe siedzi:-D a ja siedze na kanapie i dooopa mi sie poci...:baffled: ide sobie zaraz poszykowac wyprawke tak jak mi radzicie.bede spokojniejsza i moj maz widzac wszystko naszykowane na polce napewno tez:-). aaaaaa zapomnialam napisac,ze od dzis zawzielam sie i nie dotykam sie do paznokci:tak:.mam nadzieje,ze uda mi sie.

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry