Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
jak tam twoj maluszek???? jak sie czujesz?? upały cie nie zabijaja??? bo mnie tak
bett syrop nazywa sie LAKTULOZA i stosuje go raz na jakis czas jak juz czuje,ze np 2,3 dni nie ma efektow a czuje sie taka " zapchana" i ociezała to wtedy lykam 2 takie stolowe łychy i tego samego dnia jest efekt.polecam i nie jest drogi.nio ja tez mialam takie bole i wiem jak to boli.ani sie ruszyc,ani zlapac powietrza nic...moja mała tez jak jest taki ukrop rzadko sie rusza.a wody pije mnostwo.dzis maz zakupil mi zgrzewe wody niegazowanej i zyje sobie:-)
tylko musialam zretuszowac siniaki zebyscie sie nie przestraszyły
i musialam sie nameczyc zeby sama sobie zdjatko zrobic

ile osob tyle opini,ale wszyscy zgodnie twierdza,ze brzuch mam nie dostosowany do swojej postury
no coz ja poradze...ale szczerze powiem,ze juz jest mi ciezko...teraz patrzyłam czy wejde w jakies spodenki i niestety sie rozczarowałam
...zostaja mi tylko 3/4 leginsy...no coz nie oplaca mi sie za bardzo nic kupowac na 2 miesiace choc zastanawiałam sie ostatnio nad kupnem jakiejs sukienki takiej letniej...wogole dzis mialam sen,ze urodzilam coreczke 5 tyg wczesniej,ale była sliczna...miala niebieskie oczka i blond loczki i wciaz spala,wogole nie płakała...