reklama

Odskocznia;))))

Witam :-)
Aniunia Karola śliczne brzuchole:-D:tak:
Ja niestety nigdzie nie byłam, kończyliśmy skręcać meble u siostry aby mogła już w tym tyg się wyprowadzić.
Dzisiaj na szczęście jest troszkę chłodniej.

reklama
No proszę jakie piękne brzuszki :):):) też taki chcę hehe
a ja po weekendzie mam mega kaca moralnego ścięłam się z M i sama pojechałam nad jeziorko na imprezę to znaczy pojechałam z siostrą i jej mężem , mam na myśli ,że pojechałam bez M , ale on za mną pojechał wyobraźcie sobie i mnie śledził tam na imprezie ,aż w końcu szwagier go namierzył i do niego poszłam poszliśmy na spacer pogadaliśmy pogodziliśmy się i jest gites, ale miał ścinę z teściową mój M bo ona usłyszała ,jak gadałam szwagierce ,że byłam z koleżanką na piwie i jak ja pojechałam nad to jezioro to ona znaczy teściowa mówiła w domu ,że ja to sobie sama chodzę z koleżankami jak to może tak być , że sama sobie pojechałam nad jezioro i ,że M za dużo mi pozwala i M stał pod oknem i to słyszał i ją opierdzielił gruntownie w końcu na własne uszy usłyszał jak mnie teściowa obgaduje hihi.

Heło,

śliczne brzusie :tak: w sam raz :tak:
zjola - jak tam dołek? zakopany?
Dziewczyny - wygrałam w piątek problem na moją głowę - bo 2 bilety do parku Asterix w Paryżu :szok:
Dostałam też już pierwszą porcje darmowych próbek - polecam - Ja z tej stronki wszystko wysyłałam - Łowca okazji , a dostałam intymny żel - feminum i 4 próbki dla kobiet w ciąży :-Djakiś olejków na rozstępy:-p
aniunnia - wiesz Ja bym chyba awanturę zrobiła, bo Ja jestem z takich co potrafią powiedzieć parę słów:wściekła/y::wściekła/y:
U nas cały weekend upalny - dzisiaj też , ale zapowiadają jakieś mega burze z gradobiciem - ale wątpie że akurat Kraków nawiedzą, bo zawsze mówią że w małopolsce - a Kraków zawsze omija.

Anastazja - dołek zakopałam ale siedzę teraz w przepisach i załatwiam dokumenty potrzebne mi do egzaminu i jakoś się tu w temat wgryźć nie mogę :(
Mojego M przetrzymałam 3 dni, aż się wczoraj sam odezwał. No ale, jak to Marsjanin, gadał jakby nigdy nic a ja głupia może łez wcześniej wylałam :-D. Oj głupia ty, głupia ty:tak:
Zazdroszczę nagrody! A co z twoją głową :eek:

Hehehe a mówią że im starsi tym mądrzejsi :-p Ale jak będzie córa - będziesz wiedziała przez jakie katusze przechodzi w swojej pierwszej (nie)szczęśliwej miłości :-)
No co z moją głową - teraz muszę myśleć skąd kasę wytrzasnąć na bilet lotniczy do paryża, na nocleg, na jedzenie itd :confused2:

Anastazja - dasz radę kochana. Nie przepuścisz przecież takiej okazji.
Co do nieszczęśliwej miłości, to wystarczyło mi jak patrzyłam na młodego, jak usychał z miłości, aż schudł 12 kg. No niestety nic z tego nie wyszło, ale on jeszcze młody jest i wszystko przed nim. Ja na razie tak jakoś odbiłam z myśleniem podczas nieobecności M, że jakoś o ciąży wcale nie myślę. Wydaje mi się to tak odległe i nierealne, jak mój lot w kosmos.

Anastazja - gratuluję wygranej kochana :)
Zjola-ja pamiętam jak ja się zakochałam nieszczęśliwie w takim co z kwiatka na kwiatek jak ja ryczałam w poduchę ,że mnie zdradził ,że ma inną babę potem mu przebaczyłam bo tak ładnie mówił ,że się pomylił ,że mnie kocha itd ,a za jakiś czas następna się trafiła i zaszła z nim w ciążę jak ja losowi dziękowałam po czasie ,że nie byłam na jej miejscu bo ona teraz ma takiego męża ,że się go widuje z innymi na mieście i tak są razem może ona przymyka na to oko nie wiem ,ale ja się cieszę ,że mam mojego M ,a rozczarowanie przeżywałam rok czasu bo to było jak miałam 17lat ,a jak miałam 18 lat to poznałam M mojego :-) teraz mam takie swoje słoneczko choć też ma wady jak każdy ,ale go bardzo kocham :)

Witam :-)
Aniunia Karola śliczne brzuchole:-D:tak:
Ja niestety nigdzie nie byłam, kończyliśmy skręcać meble u siostry aby mogła już w tym tyg się wyprowadzić.
Dzisiaj na szczęście jest troszkę chłodniej.

u ciebie jest chlodniej???????????:szok::szok: no ja mieszkam pod twoim miastem i u nas wcale nie jest chlodniej:no::wściekła/y:

kobietka no twoja tesciowa to ma tupet nie ma co:szok: to ty z racji tego,ze jestes zona jej syna masz sie przypiac do niego kajdankami i wszedzie tylko z nim?????? to ona nie wie,ze czasem trzeba troszku od siebie odpoczac???? ehhh...tesciowe:-D zrąbki jej sie nalezaly,a co:tak: o e-papierosa sie nie czepiała??? wogole jak ci idzie wspołpraca z nim??? anastazja no czekałam az napiszesz gdzie ty te probki wyłapujesz:tak: do paryza powiadasz...ehhh...moj maz byl we Francji,był w Paryzu i jak to facet zachwycac sie nie zachwycal,ale stwierdził,ze jakby bylo nas stac to by mnie tam zabrał,bo napewno by mi sie spodobało...no napewno:tak: zjola lot w kosmos kiedys tez sie wydaal nierelany i odległy i co??? doszedl do skutku.i tak bedzie z toba.tez bedziesz w ciazy w swoim czasie.

a ja posprzatalam dzis troszke chałupke,maz mi pomogl teraz spi,a ja siedze na bb korzystam poki moge:tak: u nas duchota nadal az mi sie dzis w glowie kreci...ehhh...

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry