reklama

Odskocznia;))))

Karola- było gadanie na e fajka ,że niepotrzebnie kasa wydana oczywiście musiała , ale co zrobić to już taki typ człowieka jest.Idzie mi dobrze ,czasem do kawy zapalę zwykłego ,ale ogólnie to już się przyzwyczaiłam do e fajka.Potem schodzę na zerówkę i rzucam ostatecznie do września dałam sobie czas.

reklama
lenko zaczynam podejrzewać,że ty jakąś superwomen jesteś -praca w gospodarstwie,smakołyki w kuchni,dwójka dzieci,nawet na bieganie znajdujesz czas i siły,a teraz jeszcze betoniarka?:szok: I to wszystko niedługo po #? A ja jakoś do tej pory nie odzyskałam dawnej werwy...
karola mój m Van Damma nie lubi,może dlatego,że ja go lubię:-D A jeszcze tak specjalnie czasami mu mówię "yhm,ale wyskok","ten kopniak z półobrotu ma najlepszy",a on się wtedy tak fajnie burmuszy:-D Brzusio faktycznie spory:-) córcia pewnie się cieszy,bo ma więcej miejsca.Co do ubrań to może kup sobie taką sukieneczkę odcinaną pod biustem,sama sobie taką sprawiłam,jest super bo i teraz fajnie wygląda i ewentualny brzusio też się pod nią zmieści;-)
aniunnia fajny brzusio:-) "Górne partie" w ciąży ci się tak ukształtowały,czy zawsze takie miałaś?;-) Bo ja przez ten krótki czas gdy byłam w ciąży tak na górze urosłam;-),że do końca 9 m-ca to bym chyba musiała podpórki sobie sprawić:-) Aż mnie trzęsło jak zaczęłam czytać o tym staniu w barze,ale fajnie że wszystko potoczyło się inaczej
kobietko no proszę,widzę że ci się agent 001 trafił:-) Ja tam nie rozumiem,co złego w tym,że ktoś wychodzi sobie w towarzystwie siostry:szok:
zjola z twoim pędem ku przygodzie to i kosmos pewnie wkrótce odwiedzisz:-) A w sumie to część kosmosu mamy w domach,bo nasi m to tacy trochę kosmici:-) Mój m np.zabrał mi kluczyki od mojego samochodu w delegację,bo miał w kieszeni i zapomniał wyjąć:szok: A w zapasowym mam niewymienione baterie:wściekła/y:Co prawda zostało jeszcze jego auto,ale nim nie lubię jeździć
anastazja to z ciebie taka paryżanka?:-) Udanej wycieczki!:-)

kobietko no i dobrze.bede trzymac &&&,ale ten zwykły papieros to do tej kawy chyba zbedny coooo:cool:????? anty2 co do sukienki to jade teraz w sobote na hale bo idziemy 14go na cywilny i musze sie jakos ubrac i juz jestem przerazona tym faktem:szok: ....

kochane a ja musze sie pochwalic,ze 3 dzien z rzedu nie obgryzam paznokci:-) smaruje sobie odzywka,raczki kremem i staram sie ze wszystkich sił trzymac cos w rekach zeby tylko ich nie skubac.mam nadzieje,ze sie uda.nastepna rzecz to taka,ze w ciagu 5 dni przytyłam 200gr bo dzis sie wazyłam i obecnie waze 56.9kg:-) pytanie tylko czy to ja przytyłam czy mała...nie wazne wazne,ze cos sie ruszyło.i na koniec najsmieszniejsza sytuacja...dzis z mezusiem sie poprzytulalismy troszku i w trakcie pieszczot z moich piersi trysneło mleko:szok::-D ubaw był nie z tej ziemii i było po wszystkim:zawstydzona/y::-D.

karola nawet mi nie mów,ja dzisiaj obeszłam wszystkie sklepy w poszukiwaniu sukienki,bo w sierpniu mamy kolejne wesele i nawet nie było na czym oka zawiesić:no:

kobietka - to Ja też mam doświadczenie ze zdradą, tak sobie myślę jaka głupia byłam, najlepsze jest to że zagadałam do laski na GG przedstawiając się jako facet ( nr gg sprawdziłam na liście mojego byłego ):-) okazało się że dziewczyna ma urodziny tego samego dni co Ja , tylko 2 lata młodsza - nawet na kawie byłyśmy i to nie jednek :-D:-D a chłop - wpadkę zaliczył z jakąś laska, ma już ponad 2 letnia córeczkę ale nie wiem co u niego słychać .
karola - właśnie kojarzyłam że ktoś pytał a nie pamiętałam kto i gdzie :laugh2:
Chyba do Paryża nie pojedziemy, chyba że będą okazyjne ceny w sierpniu, bo małżonek na 99% od września zaczyna nową pracę - Ja tam się cieszę - zawsze to może więcej zarobi i na więcej nas będzie stać w Paryżu za rok czy wa :tak:

reklama
anty2 no wlasnie to jak tobie ic sie nie udalo znalezc to ciekawe co u mnie bedzie...magdalena no u nas w ta sama noc co u ciebie tez byla burza,ale nie az taka silna...

ja juz wstałam,wstawilam pranie,jem drugie sniadanie,bo pierwsze bylo po 5ej:eek: nie da sie lezec,ani spac ani nic.dupa sie poci

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry