reklama

Odskocznia;))))

reklama
Czarna i dobrze robisz obczajac swoj organizm. Widze, ze plaski, ale skoro bol owulacyjny jest to jutro podskoczy:tak:A czasem roznice temperator sa tak male, ze trudno sie zorientowac kiedy wystapila owu.

Dlatego, ze temperatura wzrasta po owulacji, stad wiadomo, ze byla. To taki bardziej namacalny dowod niz bol jajnikow, ktory mozna czasem pomylic z czyms innym. Ale widze, ze dni sa tez wskazujace na owu, tak, ze z ciekawoscia czekam na jutrzejszy pomiar.

U nas coś popadało , ale dalej duchota, nie da się wytrzymać.
Co do wykresów to chyba u każdej jest inaczej , u mnie np. był skok a OWU dopiero za kilka dni :-) bo u lekarza akurat byłam więc wiem :tak:
Ja 13 w piątek mam kontrole z urzędu marszałkowskiego :baffled:

Anastazja:eek:powodzenia. Ale chyba to nie taka straszna kontrola co??
Jesli chodzi o temperature to niestety trzeba wytrwale mierzyc i pozniej porownywac wlasne wykresy. Czasem skok tempki jest wynikiem zaburzenia: alkohol, stres czy inne. Dlatego tak wazne jest mierzyc zawsze o tej samej porze i zaznaczac zaburzenia. Duzo dziewczyn sie zniecheca po miesiacu czy dwoch, bo ten proces poznawania wlasnego organizmu jest dlugotrwaly. Ale pozniej wykresy z roku na przyklad mozna ze soba porownac i widzi sie na pewno te same prawidlosci pomimo zaburzen.
Czarna dziwie sie czemu ci nie wyszedl test owu?

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry