anastazja1m
W oczekiwaniu na cud
To są moje łupy :-)
1EE213 B.P.C. ŚLICZNA SZARA SUKIENKA ROZ 38 (2418567342) - Allegro.pl - Więcej niż aukcje. Najlepsze oferty na największej platformie handlowej.
LL332 B.P.C. ŚLICZNE TURKUSOWE BIKINI 44 B (2421415136) - Allegro.pl - Więcej niż aukcje. Najlepsze oferty na największej platformie handlowej. - trochę za duże , ale na opalanie w sam raz - na pływanie mam 1 częściowy
PK553 B.P.C. SZARA ZASŁONKA 140/245 (2423334919) - Allegro.pl - Więcej niż aukcje. Najlepsze oferty na największej platformie handlowej. - akurat na oknow sypialni - bo mam wąskie i tylko 1zasłona tam pasuje :-)
1EE213 B.P.C. ŚLICZNA SZARA SUKIENKA ROZ 38 (2418567342) - Allegro.pl - Więcej niż aukcje. Najlepsze oferty na największej platformie handlowej.
LL332 B.P.C. ŚLICZNE TURKUSOWE BIKINI 44 B (2421415136) - Allegro.pl - Więcej niż aukcje. Najlepsze oferty na największej platformie handlowej. - trochę za duże , ale na opalanie w sam raz - na pływanie mam 1 częściowy

PK553 B.P.C. SZARA ZASŁONKA 140/245 (2423334919) - Allegro.pl - Więcej niż aukcje. Najlepsze oferty na największej platformie handlowej. - akurat na oknow sypialni - bo mam wąskie i tylko 1zasłona tam pasuje :-)
. no właśnie ja też nie mam doświadczenia ale pojechałam ostatnio na nauki do koleżanki i ona mi dała kilka cennych rad. mi też się podobają takie ciuszki jak piszesz tylko że one mi się właśnie wydają mało praktyczne i ta koleżanka mi to potwierdziła. mówiła że wkurzało ją jak dla takiego małego dzieciaka dostawała np. ogrodniczki bo się później przy każdym zmienianiu pieluchy musiała z nimi użerać. swoją drogą to widziałam że moja teściowa już kupiła różowe ogrodniczki...
) i trochę mnie to drzaźniło
Aż się śmiałam do m,że na kolejne wesele w sierpniu kupię dwie w różnych kolorach na wypadek gdyby znowu wyszła taka kumulacja jednego koloru:-)