reklama

Odskocznia;))))

reklama
bett sukienka jest z dzianinki.tam info o tym nie ma.co do ciuszkow to my musimy tez jesio kupic kilka sztuk pajacykow,spiochow i body.wiec jesio bede musiala chadzac za tym po sklepach.aniunia u nas w nocy była bardzo silna burza i strasznie sie błyskało a ja sama byłam w domu:baffled: dzis juz ukrop od samego rana,mnie sie juz spac chce zaraz sie chyba bachne.anastazja za ile kupilas sukinke:szok::szok::szok::szok: pokazuj.nie noooooo jak ty to robisz???? kurde sukienka fajna,ale to bikini boskie...i te zasłonki tez sliczne...ahhhh ja sie boje licytowac,bo moze sie okazac,ze bede musiala duzo za cos zapłacic.nie znam sie na licytacjach:-( masz kilka wskazowek??? anty2 no zastanawialam sie jesio nad ta chabrowa,ale troche za ciemna jak dla mnie,a ta malinka teraz modna i podoba mi sie ten kolorek mimo,ze pełno go na ulicach.angel no wlasnie to jest najsmieszniejsze,ze ja tak malo waze,mala jestem cała,a taki becol mam:tak: no ja to wody mnostwo pije i chyba nic mi sie nigdzie nie zatrzymuje,bo badania mam co 2 tyg robione...ale martwie sie,bo mala rzadko sie rusza i nie wiem czemu:-( a usg mam w pt dopiero.v-jolka nie pomoge:-(

karola to naturalne ze mala sie malo rusza bo ma bardzo malo miejsca,jak byla malutka to mogla fikolkowac a teraz musi lezec praktycznie bez ruchu,tylko moze sie wyciagnac badz raczki wyprostowac czujesz rzadziej ale mocniej bo jest duza.Niunia teraz wiecej czasu przesypia zeby przetrwac ta koncowke w tym ciasnym brzuszku:-)

Musiałam Was opuścić bo umowy podpisywałam , ale już jestem :tak:
zjola nikt nie lubi tego zwrotu,ale "a nie mówiłam"?:-):-)
anastazja ja potrzebuję kilku rad dla początkującej na allegro,bo coraz bardziej podoba mi się myśl o takiej formie zakupu,a zielona w tej kwestii jestem.
Pytać o co chcecie :-)
Tak na początek to może powiem żeby wybierać duże firmy , Ja kupowałam osobiście tutaj - Przedmioty użytkownika - Allegro.pl - Więcej niż aukcje. Najlepsze oferty na największej platformie handlowej. - wpisać cena maks 15 pln !!!!! Zabraniam płacić więcej :-p:-p i po kolei patrzeć co się podoba , wchodzić do aukcji i w zależności od tego co to jest i jak bardzo się podoba - wpisać w okienko Twoja oferta - kwotę którą się chce zapłacić - jak coś kosztuje 1 pln i nikt nie licytuje to nie warto dawać od razu więcej niż 5 pln, później potwierdzić że się na pewno zgadza że się chce dać taką kwotę i wyskoczy okienko czy nasza kwota jest aktualnie najwyższa czy nie, z doświadczenia wiem że większość osób czeka na ostatnie dosłownie sekundy. Czasami też warto zajrzeć dalej czy np. aukcja która się kończy za 2 dni o godz. 06:50 rano nie ma zbyt wielu chętnych -i można poczekać te 2 dni i zalicytować później:tak:ehhhh no nie wiem jak mogę jeszcze pomóc :confused:
Przedmioty użytkownika - Allegro.pl - Więcej niż aukcje. Najlepsze oferty na największej platformie handlowej. - tutaj mogą być dobre ceny
Przedmioty użytkownika - Allegro.pl - Więcej niż aukcje. Najlepsze oferty na największej platformie handlowej.
Przedmioty użytkownika - Allegro.pl - Więcej niż aukcje. Najlepsze oferty na największej platformie handlowej. - no i od tego kupiłam ostatnio :-)

karola ja też lubię malinkowy kolor i sporo już ciuszków zakupiłam w tym kolorze:-) Co do licytacji to też jeszcze tego nie próbowałam i czekam na info od anastazji, ale w między czasie wyczytałam na allegro,że istnieje coś takiego jak licytacja automatyczna,gdzie podaje się cenę maks. jaką chcesz za daną rzecz zapłacić i powyżej tej kwoty już nie licytujesz.Przynajmniej tak tam pisało.Sama bym chętnie spróbowała,bo cenki są kuszące...
Anulka trzymamy za słowo:-)
angel ja też się troszkę opaliłam,ale w ostatnich dniach wymiękłam ze względu na tę duchotę:baffled:

anty - dokładnie tak jest , wpisujesz kwotę np. 15 pln i jeśli nikt Cię nie przebije to rzecz Twoja i wcale nie musi kosztować 15 pln, licytacje zaczynają się różnie, najlepiej kupować te co są o 1 pln i przebijać cenę można o minimum 50 gr, więc załóżmy że masz upatrzoną rzecz i aktualna cena jest 1,5 pln a Ty dajesz 5 pln - to automatycznie podwyższy się o 50 gr i będzie wyświetlała się cena 2 pln, jak ktoś da 2,5 to mu wyskoczy komunikat że jego oferta jest przebita i aktualna cena 2,5 i tak dalej, jak ten ktoś zrezygnuje z licytowania to pomimo że dałaś 15 pln to liczy się ostatnia aktualna cena :tak:

bett - jak na moje oko kierowcy to dobrze jechałaś, w sumie to tak jakbyś jechała cały czas tym pasem, a tak w ogóle to zawsze się zastanawiam czy z wewnętrznego pasa można skręcać w prawo- no bo jest takie rondo że 2 pasy - z zewnętrznego można jechać na wprost i wprawo prawda? A jak w tym samym czasie ktoś jedzie wewnętrznym i skręca wprawo a ten co zewnętrznym jedzie na wprost?
jolka - nie pomogę :-(

Ostatnia edycja:
angel kochana dziekuje ci bardzo:tak: nio teraz to czuje takie przeciagania,jak gdzies wypnie łokiec albo kolano itp.pisałam na cpp,ze zjadłam 2 miski malin z cukrem i smietana i ja obudziłam:tak: zazdroszcze kobieta,ktore w ciazy sie nie martwia...anulka16:-D wciagła cie ta zumba galancie.ciekawe czy bedziesz miała sile napisac taaaaaaaaaaaaaaaaaaaaakiego długiego posta znow:-D.anastazja wszystkie linki zapisałam w zakladkach i pozniej wytłumacze mojemu to wszystko co ty napisałas,bo on ma konto na allegro i sie bardziej zna niz ja,bo i kupuje i sprzedaje itd,ale nie na aukcjach,ale napewno jest bardziej kumaty niz ja:-D kochana dzieki jak bede miala pytania to bede pisac:tak:.anty2 nooooo to fajnie wyczytałas.kolejna cenna wskazowka:tak:

a ja musze poraz 2 juz dzis wziasc prysznic,bo jestem cała upocona

anastazja dzięki za info.A jak to jest gdy licytujesz kilka rzeczy i jedna licytacja kończy się wcześniej,a druga np. za dwa dni.Gdybym wygrała chciałabym otrzymać to w jednej paczce,to czy sprzedawca poczeka z wysyłką?Do ilu dni mogę zapłacić za wylicytowane przedmioty?Czy różnice między zdjęciem a stanem faktycznym są częste i znaczne?
karola ja od rana siedzę tylko w papierzyskach albo na bb:-) a i tak jestem spocona:wściekła/y:

reklama
Anastazja - dzięki, też mi się tak wydaje że dobrze jechałam, ale jeszcze czekam na opinię Zjolki. z tego co mi się wydaje to jeśli nie ma jakichś dodatkowych, nietypowych oznaczeń to z wewnętrznego pasa nie można skręcić w prawo (chyba że nic nie jedzie). wydaje mi się że trzeba przed skrętem zmienić pas na ten zewnętrzny ale też trzeba przepuścić tych którzy już nim jadą. ja dlatego nie lubię rond bo jak nie ma świateł, znaków to jak się uprzesz to możesz zewnętrznym pasem całe rondo przejechać dookoła a jak chcesz jechać zgodnie z ideą ronda i wjechać na wewnętrzny pas jak nie skręcasz w najbliższy zjazd, to później ciężko się przebić na ten zewnętrzny pas.
Karola - ehhh z tym poceniem... na mnie już chyba żadne antyperspiranty nie działają :zawstydzona/y::-(

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry