Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
dzis juz ukrop od samego rana,mnie sie juz spac chce zaraz sie chyba bachne.anastazja za ile kupilas sukinke

pokazuj.nie noooooo jak ty to robisz???? kurde sukienka fajna,ale to bikini boskie...i te zasłonki tez sliczne...ahhhh ja sie boje licytowac,bo moze sie okazac,ze bede musiala duzo za cos zapłacic.nie znam sie na licytacjach:-( masz kilka wskazowek??? anty2 no zastanawialam sie jesio nad ta chabrowa,ale troche za ciemna jak dla mnie,a ta malinka teraz modna i podoba mi sie ten kolorek mimo,ze pełno go na ulicach.angel no wlasnie to jest najsmieszniejsze,ze ja tak malo waze,mala jestem cała,a taki becol mam
no ja to wody mnostwo pije i chyba nic mi sie nigdzie nie zatrzymuje,bo badania mam co 2 tyg robione...ale martwie sie,bo mala rzadko sie rusza i nie wiem czemu:-( a usg mam w pt dopiero.v-jolka nie pomoge:-(
Pytać o co chcecie :-)zjola nikt nie lubi tego zwrotu,ale "a nie mówiłam"?:-):-)
anastazja ja potrzebuję kilku rad dla początkującej na allegro,bo coraz bardziej podoba mi się myśl o takiej formie zakupu,a zielona w tej kwestii jestem.

i po kolei patrzeć co się podoba , wchodzić do aukcji i w zależności od tego co to jest i jak bardzo się podoba - wpisać w okienko Twoja oferta - kwotę którą się chce zapłacić - jak coś kosztuje 1 pln i nikt nie licytuje to nie warto dawać od razu więcej niż 5 pln, później potwierdzić że się na pewno zgadza że się chce dać taką kwotę i wyskoczy okienko czy nasza kwota jest aktualnie najwyższa czy nie, z doświadczenia wiem że większość osób czeka na ostatnie dosłownie sekundy. Czasami też warto zajrzeć dalej czy np. aukcja która się kończy za 2 dni o godz. 06:50 rano nie ma zbyt wielu chętnych -i można poczekać te 2 dni i zalicytować później
ehhhh no nie wiem jak mogę jeszcze pomóc 

nio teraz to czuje takie przeciagania,jak gdzies wypnie łokiec albo kolano itp.pisałam na cpp,ze zjadłam 2 miski malin z cukrem i smietana i ja obudziłam
zazdroszcze kobieta,ktore w ciazy sie nie martwia...anulka16
wciagła cie ta zumba galancie.ciekawe czy bedziesz miała sile napisac taaaaaaaaaaaaaaaaaaaaakiego długiego posta znow
.anastazja wszystkie linki zapisałam w zakladkach i pozniej wytłumacze mojemu to wszystko co ty napisałas,bo on ma konto na allegro i sie bardziej zna niz ja,bo i kupuje i sprzedaje itd,ale nie na aukcjach,ale napewno jest bardziej kumaty niz ja
kochana dzieki jak bede miala pytania to bede pisac
.anty2 nooooo to fajnie wyczytałas.kolejna cenna wskazowka

:-(