reklama

Odskocznia;))))

biggrin.gif
cześć kobiety!!! w końcu znalazłam chwilkę żeby do Was napisać, od niedzieli jestem u siostry - jako opiekunka
biggrin.gif
nie powiem jest mi ciężko bo nie ma G i byłoby mi raźniej ... a tak siedzę sama od 12 przeważnie do wieczora i walczę z małą bestią bo jest nie do wytrzymania - znów ząbkuje i pewnie płacze za siostrą tak że mi się odechciewa też. W poniedziałek tak się zestresowałam że i ryczałam razem z nią
laugh.gif
ale dziś był spokój ... zobaczymy co jutro mały diaboł pokarze... Jestem już po HSG
biggrin.gif
biggrin.gif
biggrin.gif
biggrin.gif
biggrin.gif
wszystko dobrze ze mną
happy8se.gif
happy8se.gif
badanie bolesne pomimo znieczulenia, dostałam nawet płytkę żeby sobie obejrzeć ale tu coś nie mogę załączyć,spróbuje na swoim laptopie. Badanie 10 minut i 6 godzin leżenia po znieczuleniu. 3 pielęgniarki ze mną walczyły bo nie mogły wbić wenflonu!!!! na końcu wbiły w przedramię w samo zgięcie
baffled5wh.gif
to był ból przy każdym ruszeniu... no i takie znieczulenie,że siedziałam na stole i pielęgniarka mi powoli wstrzykiwała i się pytała i jak ... na co ja,że nic
shocked.gif
i nagle odpłynęłam haha, byłam taka jakby mi ktoś w łeb walnął i miałam darmową karuzele. To tyle - przepraszam,że tylko o sobie ale nie zdąże ogarnąc co się działo :P no i powoli padam jak mucha, buziaki, całusy
shocked.gif
laugh.gif

reklama
bett ja caly czas zajmuje moja glowe a raczej cialo:P praca,pracuje caly czas,gdyby nie to to juz dawno bym byla w wariatkowie,akurat mieszkam na wprost szpitala psychiatrycznego wiec mialabym blisko:P
No wlasnie, dopoki sie nie czuje ruchów to tak jest,zreszta pozniej jak sie zaczyna czuc ruchy na np nie czuje sie ich codziennie i regularnie to pewnie tez sie wlacza czerwona lampka w glowie.
Do tego grudnia to naprawde bedzie ciezko ze mna.
Jutro ide po ginki polskiej a co mi tam:)

Hejka

Butterfly
trzymam kciuki aby Cie ta mala kochana slodka bestyjka nie wykonczyla na szczet;-)ciesze sie ze wszystko z Toba oki to kiedy staranka?????

AniolkowaMamo &&&&&&&&&&&&&& napewno wszystko bedzie dobrze, a dodatkowa wizyta nie zaszkodzi lepiej trzymac reke na pulsie

Napewno kazda by chciala mniec w domu wlasne usg zeby moc co chwile sprawdzac czy z fasolka jest dobrze ;-):tak:

Milego dnia zycze :-)

Dzień dobry :-)

Karola ja też mało co czuję ruchy... Chyba to jednak normalka w taką pogodę.. Ale powiem Ci, ze wczoraj był jedyny dzień kiedy mały ruszał się prawie cały czas... Az w szoku byłam...

Butterfly
cieszę się, że wyniki w porządeczku...I Oby ten mały łobuziak nie dawał Ci dzisiaj w kość..

Czesć Czarna :-)

:-) chwila wolnego bo mała pojechała z siostrą, coś ciężki dzień się zapowiada bo od samego rana bestia marudna :szok: ale mam chwilę dla siebie, w końcu - jutro przyjeżdża G :-D ależ się cieszę i stęskniłam się strasznie za nim:-( :-( Po zabiegu lekko krwawię ale to ponoć normalne :) w sobotę robię kolejne wyniki i za tydzień następne, a ze staraniami to zależy... może za miesiąc może za dwa, wszystko zależy od wyników -> ja tylko sobie posprawdzam czy mam w ogóle owu... i jak wygląda cykl :laugh2: jutro luźniejszy dzień bo szwagier będzie szybko w domu, dziś nie wiem o której wróci... pewnie o 18 to od 12 będę z małą sama, wczoraj byłam z nią na spacerze i mi zasnęła bidula tuż przy domku i spała z 2h z przerwami :-) ale na szczęście siostra ma super sąsiadkę która do mnie zagląda no i jak mała szaleje to czasami idę do niej po pomoc co robić,bo szczerze mówiąc nigdy nie zajmowałam się takim dzieckiem :szok: bo w rodzinie to nie było takich brzdąców i czasami jestem zielona- ale to mi się przyda jak będę miała swoje maleństwo :tak:ale terror przeżyłam bo nie jestem przyzwyczajona do ciągłego płaczu, mała znów ząbkuje i też szaleje, uff a następny tydzień no zobaczymy może będzie już lepiej

Bett - doczytałam post o rondzie. Jak najbardziej miałaś pierwszeństwo! Obowiązuje tu zasada prawej strony :) Faceci wcale nie są tacy nieomylni, jak im się wydaje. Gość z którym chodzę na kurs, jeździ karetką pogotowia a oprócz tego ma też kategorię prawa jazdy na autobusy i samochody ciężarowe a okazało się, że nie zna znaków i często nie wie, kto ma pierwszeństwo na skrzyżowaniu :szok:

U nas raczej stosuja sie do zasad kodeksu drogowego (nie jak w Neapolu), ale kierunkowskaz jest uzywany baaaardzo malo, a na rondach jest wolna amerykanka:happy:

reklama
anastazja dzięki za info.A jak to jest gdy licytujesz kilka rzeczy i jedna licytacja kończy się wcześniej,a druga np. za dwa dni.Gdybym wygrała chciałabym otrzymać to w jednej paczce,to czy sprzedawca poczeka z wysyłką?Do ilu dni mogę zapłacić za wylicytowane przedmioty?Czy różnice między zdjęciem a stanem faktycznym są częste i znaczne?
karola ja od rana siedzę tylko w papierzyskach albo na bb:-) a i tak jestem spocona:wściekła/y:

Jeśli nie jest napisane nic to można napisać maila z takim pytanie ile czekają na wpłatę, ale w większości jest tak że czekają 14 dni od pierwszego zakupy - także bezpieczniej już 13 dnia od pierwszego zakupy wysłać pieniążki:tak:

U nas znowu gorąc się robi, dzisiaj oglądałam wstajesz i wiesz na tvn24 i czasami się zastanawiam gdzie Ci dziennikarze sie uczyli - Grysiak zadała kobietom 3 razy to samo pytanie:szok: tylko inaczej sformułowała - w ogóle nasi dziennikarze coraz częscie nie potrafią zadawać pytań, dobrze jak trafią na gadułę, ale tak jak te kobiety były mało rozmowne to aż się nie chciało tego oglądać :no:
gatto - no słyszałam że we Włoszech taka wolna amerykanka na drogach panuje , w Turcji i Bułgarii podobno jest to samo :-D

p.s. jeśli chodzi o jakość to jestem bardzo zaskoczona, spodziewałam się jakich takich szmat na 1 raz, ale naprawdę dobra jakość , oni chyba mają te same towary co bonprix. pokaże Wam jak zasłona wygląda u nas w pokoju IMAG0269.jpgIMAG0270.jpg

Ostatnia edycja:

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry