butterfly21
hope & love
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.

ale mam chwilę dla siebie, w końcu - jutro przyjeżdża G
ależ się cieszę i stęskniłam się strasznie za nim:-( :-( Po zabiegu lekko krwawię ale to ponoć normalne
jutro luźniejszy dzień bo szwagier będzie szybko w domu, dziś nie wiem o której wróci... pewnie o 18 to od 12 będę z małą sama, wczoraj byłam z nią na spacerze i mi zasnęła bidula tuż przy domku i spała z 2h z przerwami :-) ale na szczęście siostra ma super sąsiadkę która do mnie zagląda no i jak mała szaleje to czasami idę do niej po pomoc co robić,bo szczerze mówiąc nigdy nie zajmowałam się takim dzieckiem
bo w rodzinie to nie było takich brzdąców i czasami jestem zielona- ale to mi się przyda jak będę miała swoje maleństwo
ale terror przeżyłam bo nie jestem przyzwyczajona do ciągłego płaczu, mała znów ząbkuje i też szaleje, uff a następny tydzień no zobaczymy może będzie już lepiej
anastazja dzięki za info.A jak to jest gdy licytujesz kilka rzeczy i jedna licytacja kończy się wcześniej,a druga np. za dwa dni.Gdybym wygrała chciałabym otrzymać to w jednej paczce,to czy sprzedawca poczeka z wysyłką?Do ilu dni mogę zapłacić za wylicytowane przedmioty?Czy różnice między zdjęciem a stanem faktycznym są częste i znaczne?
karola ja od rana siedzę tylko w papierzyskach albo na bb:-) a i tak jestem spocona![]()

tylko inaczej sformułowała - w ogóle nasi dziennikarze coraz częscie nie potrafią zadawać pytań, dobrze jak trafią na gadułę, ale tak jak te kobiety były mało rozmowne to aż się nie chciało tego oglądać