reklama

Odskocznia;))))

cześć wy moje złodziejki czasu:-) Mam dziś tyle do zrobienia,a i tak nie mogłam się powstrzymać,żeby do was nie zajrzeć;-)

zjola i kolejny raz się okazuje,że baby górą:-)
butterfly zawsze żartowałam,że najlepiej poćwiczyć na cudzym dziecku,żeby swojemu krzywdy nie zrobić:-) Fajnie,że twoje stosunki z siostrą lepiej się układają
anastazja jeszcze raz dzięki.

reklama
AniolkowaMamo - dasz radę!!! ja tylko zwracam uwagę na to żeby przynajmniej raz dziennie poczuć ruchy i to mnie uspokaja. a raz dziennie to na pewno się odezwie. daj znać po wizycie co i jak i postaraj się nie schizować
Zjola - bardzo dziękuję, też mi się wydawało że miałam pierwszeństwo, ale w takich sytuacjach to mi się zawsze wydaje, że ktoś inny potrafi jeździć lepiej ode mnie. jak ten gość jeździ karetką to go przepisy nie obowiązują ;-)

Anastazja - mniamniuśna ta zasłonka. Uwielbiam takie kolory!

Bett - uwierz w siebie kobitko! Co do gościa z karetki, to jednak musi znać przepisy jeżdżąc autem prywatnie, no i karetką bez sygnału. No ale to jest nagminne, jak wiemy ;-)

buterfly witaj wlasnie sie zastanawiałam co tam u ciebie.to teraz jak robisz za opiekunke to wprawy nabierzesz jak juz bedziesz miala swoje:tak:.Aniołkowa Mama ciezko jest przez cale 9 miesiecy bynajmniej u mnie...jak ruchow nie czułam to sie martwilam,jak juz czuje a mala sie nie rusza dosc długo to juz sie martwie i tak wkołko...elka no ja ostatnio mezowi mowilam,ze jak bym wygrała w totolotka,bo akurat wysłałam to pierwsze co bym zakupila to aparat usg:-D.aniunia no ja dzis mam taki dzien,ze mała sie rusza od samego rana...anastazja pieknie wyglada ta zasłonka...wogole masz sliczny pokoik taki jasny i czysciutki.

nio kochane u nas kolejny upalny dzien:confused2: wczoraj mialy byc burze i duuupa cała noc sie kisilam myslalam,ze umre w dodatq komar ugryzł mnie w piete i cala noc sie drapałam:angry: dzis siedze w domu i sie z niego ni ruszam.kobitki znacie jakas fajna strone z tanimi ciuszkami dla dzieci????

:-D mały czubek dziś wyjątkowo znośny i spokojny, byłyśmy na spacerze ładnie mi spała z godzinkę w domku dostała pić,chrupka i się bawiła :-) później dostała mleka i śpi do teraz :szok::szok::szok: jak wstanie to ją przewinę i dam obiadek bo pewnie dziecko głodne będzie ;-) no opiekunka, jeszcze jutro i następny tydzień i koniec warty i mam zmiennika haha ;-)

witojcie

ale miałam poranek
w nocy tak psy szczekały, że nawet M obudziłam, stwierdził że jakieś inne psy pewnie biegają, nic to. Zaczęło wiać i grzmieć to zamknęłam okno , nic nie było słychać i poszłam spać. Obudziłam się o 5.30 , otworzyłam okno i znowu te psy tak ujadają, no to wstałam , wychodzę, patrzę i co:szok: :maciora po podwórku biega, no co za świnia bezczelna. I to nie nasza, bo my świń nie mamy. Nagnaliśmy ją do sąsiada, okazało się że to nie jego. Przyszła od innego sąsiada co mieszka 300metrów dalej. To sobie od rana za świnią pobiegałam:-D.

Pogoda do duuu.. duszno, parno i wilgotno

idę sprzątać i nakopać ziemniaków na obiad, do tego mizeria i jajko sadzone
papa

Dzień dobry... Ale się porobiły pustki od wczoraj..
Dziewczyny dziś u nas tragedia... Pierwszy raz w pracy jestem juz o tej porze cała mokra, mimo włączonego wiatraka.. Nie wiem co to będzie pozniej..

Byłam dzis na pobraniu krwi.. Myślałam, że mi dłużej zejdzie i do pracy pozniej przyjdę a tu lipa... Nie było mnie raptem godzinke.. a przeciewż jeszcze musialam do Buska dojechac i tak szybko poszło... :-(

Lenka to poranek miałaś bardzo zabawny... :szok:

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry