anty2
Fanka BB :)
cześć wy moje złodziejki czasu:-) Mam dziś tyle do zrobienia,a i tak nie mogłam się powstrzymać,żeby do was nie zajrzeć;-)
zjola i kolejny raz się okazuje,że baby górą:-)
butterfly zawsze żartowałam,że najlepiej poćwiczyć na cudzym dziecku,żeby swojemu krzywdy nie zrobić:-) Fajnie,że twoje stosunki z siostrą lepiej się układają
anastazja jeszcze raz dzięki.
zjola i kolejny raz się okazuje,że baby górą:-)
butterfly zawsze żartowałam,że najlepiej poćwiczyć na cudzym dziecku,żeby swojemu krzywdy nie zrobić:-) Fajnie,że twoje stosunki z siostrą lepiej się układają
anastazja jeszcze raz dzięki.
.Aniołkowa Mama ciezko jest przez cale 9 miesiecy bynajmniej u mnie...jak ruchow nie czułam to sie martwilam,jak juz czuje a mala sie nie rusza dosc długo to juz sie martwie i tak wkołko...elka no ja ostatnio mezowi mowilam,ze jak bym wygrała w totolotka,bo akurat wysłałam to pierwsze co bym zakupila to aparat usg
.aniunia no ja dzis mam taki dzien,ze mała sie rusza od samego rana...anastazja pieknie wyglada ta zasłonka...wogole masz sliczny pokoik taki jasny i czysciutki.
wczoraj mialy byc burze i duuupa cała noc sie kisilam myslalam,ze umre w dodatq komar ugryzł mnie w piete i cala noc sie drapałam
dzis siedze w domu i sie z niego ni ruszam.kobitki znacie jakas fajna strone z tanimi ciuszkami dla dzieci????