reklama

Odskocznia;))))

reklama
zjola - ucz się ucz bo ... :-p:-p a jak tam małżonek - odzywa się?
Dziewuszki jak coś trzeba to piszcie - cała rodzina mnie nazywa miszczynią ( pisownia oryginalna ) zakupów na allegro :-D odkurzacze cała rodzina ma :-D:-D

Nowe - wszystko nowe kupuję , bo mój mąż jest strasznie brzydliwy - jak mówię że w ciucholandzie coś kupię ( nigdy nie umiem tam kupować tak apropo więc nigdy tam nie wchodzę ) to mówi że mnie do domu nie wpuści :-D:-D:-D
Ja sobie ustawiam w filtrowaniu wyników - cena do 10 pln, rozmiar jeśli ciuch i sortowanie do końca najmniej ( chodzi o czas ) i licytuję tylko tak , na kup teraz czasaaaaaaaaami coś kupuję :tak:
zjola - a nie mówiłyśmy :-p trzeba było dać mu chwilę , przecież na wakacjach jak jesteś to też nie dzwonisz co 5 min :-)

zjola nikt nie lubi tego zwrotu,ale "a nie mówiłam"?:-):-)
anastazja ja potrzebuję kilku rad dla początkującej na allegro,bo coraz bardziej podoba mi się myśl o takiej formie zakupu,a zielona w tej kwestii jestem.

Anty - no właśnie, ale jak patrzyłam na rozmiary to dla takich maleństw też są takie "dorosłe" ubranka typu sztywne sukienki, ogrodniczki, kurtki...
AniolkowaMamo - rozumiem Cię doskonale, bo jak już przeszłam na wizyty co miesiąc a nie co 2 tyg to myślałam że zwariuję. na szczęście w miarę wcześnie poczułam pierwsze łaskotki i to mnie trochę uspokajało. Twoje nerwy i tak nie zmienią tego co może się wydarzyć więc postaraj się zająć czymś głowę co by Ci te czarne myśli tam nie latały
Zjola - ooo super! rondo było takie niby małe, ale dwupasmowe (bez świateł). no i ja jechałam zewnętrznym pasem i chciałam skręcić w prawo na prawy pas (ta ulica w którą skręcałam miała też 2 pasy) a gościu obok mnie jechał wewnętrznym pasem i też chciał skręcić (z wewnętrznego pasa) na ten sam pas co ja tylko, że nie miał zamiaru ustąpić mi miejsca. no i na mnie nakrzyczał jak jeżdżę itd. a ja mu na to że to rondo ma 2 pasy... i teraz tak się zastanawiam czy na pewno miałam rację, ale wydaje mi się że tak skoro byłam na zewnętrznym pasie, skręcałam w prawo, byłam z jego prawej strony???

heja kochane ale wy piszecie:-Du mnie dzisiaj juz pogoda do niczego caly dzien pada ale wykorzystalam te kilka dni pieknej pogody jak pisala karola lezalam na sloneczku i szalalam w basenie z malym:tak:bylam na zakupach oczywiscie wydalismy 500zl i nie wiem gdzie to jest pierdziele juz wiecej nie jezdze po tych markietach bo kasa sie rozchodzi niby duperelki a tu masz rachunek:szok: a i zaszczycil mnie swa obecnoscia malpiszon,karola,aniunnia przepiekne sa wasze brzuszki;-)karola tak malo wazysz a masz taki brzusio ja taki mialam jak jechalam na porodowke a wazylam jak slon:-D:-Dpotem sie okazlo ze woda mi sie zatrzymywala w organizmie.

Pozdrawiam was kochane
:tak:

Dziewczynki!
POMOCY!!!!!
Czy któraś z was pracuje, albo znajomy, albo posiada firmę transportową??????
Potrzebuję na GWAŁT: historię powstania, strukturę organizacyjną, regulamin organizacyjny, metody zarządzania ludźmi i finansami...

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry