bett
Fanka BB :)
Karola - sukienka bardzo fajna, kolor śliczny, tylko nie mogę się doszukać informacji z czego ona jest zrobiona?
ja dzisiaj pojechałam odebrać soczewki kontaktowe i przy okazji wstąpiłam do kilku sklepów z ciuszkami dla dzieci i trochę zaszalałam na wyprzedażach. tak to nic nie kupowałam bo się bałam żeby nie zapeszyć, a jak już zaczęłam kupować to od razu w ilościach prawie że hurtowych. mój mąż jak zobaczył moje zdobycze to nie zaczął od oglądania tylko od pytania ile wydałam ;-) no ale aż żal było nie skorzystać z przecen...
ja dzisiaj pojechałam odebrać soczewki kontaktowe i przy okazji wstąpiłam do kilku sklepów z ciuszkami dla dzieci i trochę zaszalałam na wyprzedażach. tak to nic nie kupowałam bo się bałam żeby nie zapeszyć, a jak już zaczęłam kupować to od razu w ilościach prawie że hurtowych. mój mąż jak zobaczył moje zdobycze to nie zaczął od oglądania tylko od pytania ile wydałam ;-) no ale aż żal było nie skorzystać z przecen...
i jakąs tam bluzeczkę której nie przymierzyłam a wziełam większy rozmiar i w domu jak załozylam to troche jak w worku wyglądam.. A w drodze powrotnej nas taka burza złąpała , że tylko się modliłam aby do domu szczesliwie dojechać.. Ładnie szalało w nocy ale to dobrze, bo teraz do pracy tak miło się szło.. w chłodzie.. Pewnie nie za długo, bo zapowiadaja u nas temperatury do 36 stopni do przyszłego tygodnia... Az sie boje co to bedzie, a nie kupiliśmy zadnego wiatraka..

Ta branża jest taka niepewna że już mi brakuje sił czasami, no ale mam mieć możliwość sprzedaży większych biur - jak Rainbow , Grecos także zobaczymy czy zwiększy się klientela :-(