reklama

Odskocznia;))))

Karola - sukienka bardzo fajna, kolor śliczny, tylko nie mogę się doszukać informacji z czego ona jest zrobiona?

ja dzisiaj pojechałam odebrać soczewki kontaktowe i przy okazji wstąpiłam do kilku sklepów z ciuszkami dla dzieci i trochę zaszalałam na wyprzedażach. tak to nic nie kupowałam bo się bałam żeby nie zapeszyć, a jak już zaczęłam kupować to od razu w ilościach prawie że hurtowych. mój mąż jak zobaczył moje zdobycze to nie zaczął od oglądania tylko od pytania ile wydałam ;-) no ale aż żal było nie skorzystać z przecen...

reklama
Witajcie Lachonki;-)
Upal ze hej czlowiek plata sie jak mucha w smole najlepiej nago by chodzil;-)
Karola sukienka sliczna, mi osobiscie najbardziej sie podoba fiolet a chaber jest boski:-)
Bett juz sobie wyobrazam te wszystkie przeslodkie ciuszki, tak to jest z wyprzedazami az zal nie kupic;-)

Pozdrowionka i buziaczki dla wszystkich :*

Elka - mi też ten chaber wpadł w oko. ciuszki w sklepach są przecudne, ale z tego co widziałam to te najsłodsze są chyba niezbyt praktyczne. ja postawiłam na razie na moją wygodę i szukałam pajacyków na suwaki a nie na zatrzaski

czesc dziewczynki...

Narazie mam neta póki co , więc szybko pisze co u mnie.. Wczoraj po pracy pojechaliśmy do Kielc.. Tak na małe zakupy.. Jejku jakie są przeceny to normalnie chyba wyjdę z siebie, że nic kupić nie mogę.. Bett masz racje... Ciuszki na dzieci az zal nie kupić... No ale ja właśnie nie kupiłam, bo mi mąż nie pozwolił, bo nioe będziemy zapeszać... Jak to powiedział " Jak będziemy potrzebować to pojedziemy i kupimy za ile by nie było " Tylko, że ja jestem wielką fanką przecen i wychodzę z założenia, że lepiej taniej niz pozniej taką kase wydawać.. Z resztą i tak go znam i jak przyjdzie pora to znowu karze przystopować, bo za duzo wydaliśmy itd... Kupiłam sobie super lniane spodnie ciuążowe z panelem w H&M przecenione ze 129.90zł na 40 zł :szok: i jakąs tam bluzeczkę której nie przymierzyłam a wziełam większy rozmiar i w domu jak załozylam to troche jak w worku wyglądam.. A w drodze powrotnej nas taka burza złąpała , że tylko się modliłam aby do domu szczesliwie dojechać.. Ładnie szalało w nocy ale to dobrze, bo teraz do pracy tak miło się szło.. w chłodzie.. Pewnie nie za długo, bo zapowiadaja u nas temperatury do 36 stopni do przyszłego tygodnia... Az sie boje co to bedzie, a nie kupiliśmy zadnego wiatraka..

Anastazja co to za kontrolę masz?

Gatto , może dlatego wszystko takie sfuksowane , że to pierwszy cykl po plastrach , dzisiaj tempka znów normalna , nie wiem czy robić test owu ...

anastazja , aspólczuje kontroli , oby to taka rutynowa i niech sobie idą ... buziaki i nie martw się na zapas

u mnie te upały wczoraj skończyły się potworną burzą od 19 do 22 , dzisiaj narazie fajnie 20 stopni

aniunia , też lubie wyprzedaże , upolowałam ostatnio też lniane spodnie długie za 20 zł a bluzke za 19zł w Tesco

Czesc Dziewuszki

Popijam sobie kawke czytam co tam u Was a kto za mnie wyszykuje sie do pracy to nie wiem:-p:-pznow gorac a dopiero po 7 w dzien bedzie co dobrego, myslalam ze w nocy bedzie burza ale powialo tylko i nic ale przyjemnie chlodno bylo spac przy rozdziawionym oknie:-)

Bett rzeczywiscie chyba te na suwak sa wygodniejsze , tak mi sie wydaje bo doswiadczenia nie mam;-)ja pracuje na taniej odziezy i nieraz takie cudenka sie trafiaja ze ja sie normalnie rozplywam najbardziej kreca mnie takie rzeczy male-dorosle np ostatnio trafila sie kurtka taka ala motorowa na 3-6 mscy no boska:-D

Aniunia teraz to mozna poszalec chyba lato juz wyprzedaja, w mojej miescinie to takie przeceny ze pozal sie boze trza by bylo do Lublina ale czasu brak, moja kumpela studiuje w kielcach zawsze cos fajnego upolowala na wyprzedazy i to naprawde za male pieniadze:cool2:

Pozdrowionka lece bo na serio sie spoznie;-)trzymajcie sie Babeczki:-) Anulka gdzie jestes co u Ciebie?????

Witajcie
Karola- sukienka super pięknie Ci będzie :)
a mnie będzie mniej bo mam gościa ciocia przyjechała na parę dni , właśnie dumam jak to zrobić żeby wstała bo ona w domu to śpi do południa ,a mamy kilka miejsc dziś do odwiedzenia między innymi sklepy meblowe i musimy iść na miasto kupić jej jakiś fajny ciuszek bo bidulka nie ma nawet sukienki na lato.No nic próbuję ją dalej dobudzać hehe u nas nie ma spania do południa przynajmniej ja od jakiegoś tygodnia budzę się o 7 jak M wstaje i już nie śpię ,a bywało ,że lubiłam pospać też sobie
:-)

Heja
nareszcie jest czym oddychać , wczoraj tak lało że balkon do sprzatania się nadaje.
Kontrola ma być spoko - mam pokazać tylko 3 umowy z klientami i 3umowy z organizatorami, no zobaczymy jak to w rzeczywistości będzie.
Ja to mam chyba coś od wróżki - wczoraj z gościem gadałam że Sky Club cieńko się trzyma, i obstawialiśmy na sierpień a tu proszę - 3 godziny po naszej rozmowie padło:sorry2:Ta branża jest taka niepewna że już mi brakuje sił czasami, no ale mam mieć możliwość sprzedaży większych biur - jak Rainbow , Grecos także zobaczymy czy zwiększy się klientela :-(
Inna rzecz - przedwczoraj do 23 siedziałam rezerwowałam , kombinowałam dla 13 osób wyjazd na 11 lipca , a gość wczoraj rano mi mówi że kupili gdzie indziej:angry::angry::angry:
A ja na wesele sukienkę kupiłąm za 9,36 - chcę ktoś zobaczyć ? :-D:-D

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry