reklama

Odskocznia;))))

reklama
:-) cześć Wam
slonce20_%28www.e-gify.pl%29.gif
u mnie grzeje słoneczko elegancko,aż chce się żyć ! :-)dzwoniłam do mojej kliniki wyniki cytologiczne są prawidłowe, bo ostatnio coś nie pasowało, uff o tyle dobrze, zjola ja jestem z gatunku mściwych bab i jak mi chłop nadepnie na odcisk czy jak się to mówi to też się potrafię nie odzywać cały dzień :-) a co tam, niech cierpi chłop jeden :-p wczoraj G zbił moją ulubioną lampkę :szok::szok::szok: myślałam że go walnę ale że akurat atmosfera była przyjemna to już się użarłam w jęzor :-) bo teraz wyjeżdżam na 2 tygodnie a chłop nie dostał urlopu to będzie miał dyspense :-p

:-) zjola wszystko,wszystko :-) każdy z nas jest jedyny, wyjątkowy i niepowtarzalny :-) :tak: jesteście razem to na co mu inna babka jak ma przy sobie taką swoją jedyną :-) i dla niego zdecydowanie najlepszą na świecie :-)

No wiesz ja mam inne doświadczenia :( Mój pierwszy mąż nie wychodził z tego założenia :no: Skakał z kwiatka na kwiatek i ciągle szukał lepszego modelu.

aniunnia - coś mi ta Chańcza mówi - ale tam nie bywam :-) my bliżej Krakowa wyjeżdżamy nad wodę:tak:
zjola - bo Cię zaraz ......:angry::angry::angry::angry: Jesteś NASZA i dlatego jesteś wyjątkowa :-p Na razie do niego nie dzwoń, a jak będzie dzwonił to powiedz że szybko bo się zbierasz na imprezę :-pniech sobie nie myśli ze Ty siedzisz w domu i umierasz z tęskoty - powiedz że do Krakowa jedziesz do koleżanki i zostajesz na noc :-p i tak kilka razy - zobaczysz - będzie wydzwaniał :-D

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry