reklama

Odskocznia;))))

Anastazja - a do jakiej firmy składasz swoje cv ?
ja też składam do sklepu odzieżowego ,a nóż się uda choć nadzieja licha bo kto do odzieżówki przyjmie pracownice, która pracowała w spożywczaku...
:sorry:

reklama
Baby! dostałam prace!!!!!!!!!!!!!!!!całuje wszystkie Beborki , ale jestem zadowolona!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!postaram sie bywac częściej tutaj z wami . Zumba przysłania mi świat:-D:-D:-Dale dupsko juz takie bardziej jędrne mam ha ha! Buziaki.

Anulka hiper-mega gratulejszyn!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!powiedz cos wiecej co to za praca...zazdroszcze tej zumby:tak:

a ja mam jakiegos dolka :-(poryczalam sie az:zawstydzona/y:juz 3 malpiszon po # i chyba ta perspektywa staranek tak na mnie dziala:-(zamiast sie cieszyc to ja sie za*****cie boje:szok::szok::szok:

Anulka - gratuluję z całego serducha
Elka - tulę Cię mocno!!! wiem, że jest Ci ciężko ale musisz być silna dla swojej przyszłej dzidzi i walczyć o nią. ona ma tylko Ciebie

No tak!!Jak ja znikam to nagle ruch na wątku:wściekła/y:;-)
Anulka Gratuluję:-):-):-) Pracy oczywiście i tego jędrnego tyłeczka:-)
Elka ja przed podjęciem decyzji o kolejnym staranku płakałam przez tydzień,dołek jeden za drugim:((( Niestety taki nasz los,strach będzie z nami już chyba zawsze:((( Kochana głowa do góry,trzeba iść do przodu,bo kto inny za nas to zrobi???
Bett wczoraj góry przenosiłaś,więc dzisiaj czas na odpoczynek;-)

reklama
Kochane dziekuje bardzo za slowa otuchy tego mi potrzeba kto mnie zrozumie lepiej niz Wy, mojemu J to nawet nic nie mowie bo on chociaz bardzo mnie kocha to w tej kwesti mi nie pomoze:tak:bede twarda i damy rade, bedziemy probowac az do skutku;-)jeszcze raz wielkie dzieki ze jestescie :*

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry