reklama

Odskocznia;))))

Emka - oj tak M mega zadowolony schował paczkę moją i teraz zaciesza już mnie uprzedza ,że mam za dużo e-fajki nie ciągnąć żeby na dłużej starczyła sam nawet pociągnął dwa razy :szok: jestem w szoku.
Zobaczymy na ile mi starczy.

Ostatnio edytowane przez moderatora:
reklama
Lenka - taaaa smażcie, smażcie... a ciekawe skąd mam wiedzieć ile to jest 125g? to już nie można przepisów na szklanki podawać? ;-)
Karola - tak, już odstawiam clexane, bo ja go miałam jako profilaktykę przy poronieniu w początkowej fazie ciąży. lekarz powiedział że jakbym miała zespół antyfosfolipidowy to bym go brała do końca, a że nie mam to odstawiam chociaż się trochę boję, ale wierzę że mała będzie mi kopniakami dawała znać że jej to odstawienie nie zaszkodziło
Kobietko - o widzę że szybko działasz. parę godzin mnie nie było a Ty już masz e-fajka. nie zniechęcaj się tylko ciumkaj
Zjola - no widzisz jaka jesteś dzielna babka :-)

Hej Moje Kochane Lasencje:-)

Wpadlam sie tylko przywitac bo zbieram sie do roboty i tak codzien przez Was pewnie i dzisiaj sie spoznie;-)Wczoraj nie mialam okazji poczytac bo przyszla kumpela na mecza i tak zeszlo:-D
Milego dnia zycze zajrze po pracy buziam

Staraczki, Ciezarowki, Rzucaczki fajkowe;-)Wykladaczki;-), Gotowaczki i wogole wszystkie wszystkie trzymam za Was mocno kciuki&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&

:-) dzień dobry
milosc40.gif
co tam porabiacie moje robaczki, ja od rana latam po ogrodzie i zbieram czarne porzeczki z mamą na jakiś dżemor czy cuś :-) @ sobie poszła i dobrze haha, czekam na informacje co z tym szpitalem ale jeszcze cisza, zadzwonię jutro do gin, bo i tak muszę dowiedzieć się o wyniki cytologii - no i kupię sobie jakąś piżamkę i szlafrok w razie co bo od niedzieli bawię się w nianię :-) i nie będę do Was zaglądała tak często

Witam dziewczyny,

jakoś nie mogę się wbić w Wasze rozmowy, staram sie podczytywać , ale nie zawsze jestem w temacie.
zjola - to Ty teraz wykładowcą będziesz ? :laugh2:
kobietko - rzucaj palenie, zobaczysz o ile lepiej się będziesz czuła - Ja tego nie wiem ale mój mąz rzucił - już ze 4 lata nie pali, tyle że się przytyło - no ale jak żona dobrze gotuje to nie grzech przytyć :sorry:
A Ja Was dziewczyny proszę o kciuki jutro między 14 a 15 - zmiana pracy ( mąż ) i mam nadzieję na dobre , ale kopniaczek na szczęście się przyda :tak:
aniunnia - a Ty z rana się jeszcze nie przywitałaś :sorry:

reklama
Anastazja- teraz się przyzwyczajam do e fajka i ciężko tak bez normalnej fajki , ale się zaparłam i daje radę , mam 11mg , a potem zamierzam zejść na 0 i sobie zerówki ciumkać.:tak:
Nie śmierdzę rano się obudziłam o 7 e-fajek leżał koło łóżka centralnie na legala sobie ciumknęłam i miałam spać dalej ,ale musiałam iść na miasto zanieść wniosek o grupę i poszłam z mamuśką mamuśka sobie też kupiła e-fajka i razem ciumkamy.
Butterfly- moja babcia ma też czarne porzeczki oj będą dżemiki będą :P

a ja dziś czekam już na M niedługo będzie i będzie mnie pilnował ,żebym czasem nie paliła fajek zresztą nie mam fajek i tak bo mi zabrał.

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry