reklama

Odskocznia;))))

reklama
Anastazja - bo na tym kursie robisz dwa w jednym: instruktora i wykładowcę. Nigdy nie wiadomo co się może przydać.

Kobietko - a mnie się wczoraj śniło, że całą noc paliłam papierochy a ja przecież od 6-u lat nie palę :-D

i na co ci to kobito :-D

hej babolki.
kobietko pamiętaj,że obiecałaś,obiecałaś,obiecałaś nam nie palić!!!!!
zjola jak widać my lepiej cię znamy od ciebie samej,bo wszystkie ci mówiłyśmy,że dasz radę:-)
anastazja &&&&&&&&&&&&&&&& dla twojego męża (chyba dobrze zrozumiałam?)
aniunnia jak tam dajecie sobie radę z obsługą?Mam nadzieję,że nie stoisz godzinami za barem?W pracy nadal nudy?

Ja od rana nie mam prądu!!!:wściekła/y::angry:A na dziś miałam zaplanowane mega sprzątanie,pranie itp.W domu cisza aż boli,bo żadne urządzenie nie działa.Dobrze,że chociaż mam laptop naładowany to na bb jeszcze baterii wystarcza:-)

anty dajemy rade.. W dzien stoi kolezanka moich siostr, wieczorem moj maz... Ja tylko stoje w weekendy.. Dziewczyny wracaja we wtorek.. Juz nie moge sie doczekac..Ale zaluja wyjazdu i w przyszlym roku juz maja nie jechac.. W tym roku trafily na debila co je tam zawiozl i pracy malo ..dlatego poszly gdzie indziej dorobic a tam ciezsza praca..
a w pracy nudno ...raz cos porobie.. Ostatnio mioalam zadanie na kilka dni, ale juz skonczylam i oddalam robotke..

Ostatnia edycja:
reklama
anty - dobrze zrozumiałaś , nie dziękuję póki co , Ja chyba też złożę CV w pewnej firmie, ale to jeszcze się okaże :-)
aniunnia - to jakoś dzisiaj nie zaczęłaś od nas :no: Ja czytam zawsze rano przed wyjście m do pracy :-p
zjola - to będziesz nauczyła znaczy się :-D

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry