reklama

Odskocznia;))))

reklama
Czy ciebie Zjolu ktos choc raz wytarmosil tak porzadnie za uszy????? O czym ty tu gadasz???? Nie wyszukuj sobie dziwnych problemow i nie porownuj obecnego meza do poprzedniego! Dla faceta rozlaka nie oznacza tego samego co dla babki. Wyluzuj i nie odzywaj sie pierwsza. Zobaczysz, ze sie zorientuje, ze cos jest nie tak. My kobitki przyzwyczajamy naszych facetow do wszystkiego, a niech tez sami tez od siebie cos dadza. Jesli nie dzis, to jutro sie zorientuje.

Powiadam Ci - niech ktoś spróbuje Cię obrazić - a pozna gniew kobietek z BB :dry::dry::dry:
Ile On tam jest ? Tydzień? Chłopy są inni - a tam jest inny świat inne życie - niech się napatrzy a i tak przecież wróci do Ciebie:tak:
Ja trochę ogarnęłam mieszkanie i muszę wyjść - mam nadzieję że przeżyję - bo jest taki upał że na balkonie 5 min wytrzymałam.
aha - tym razem Ja o jedzeniu - co na obiad szybkiego, lekkiego i smacznego :-D:-D

1340823296_j2xsay_500.jpg
hahaha :-)

reklama
Dzieńdoberek :)
Baby! dostałam prace!!!!!!!!!!!!!!!!całuje wszystkie Beborki , ale jestem zadowolona!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!postaram sie bywac częściej tutaj z wami . Zumba przysłania mi świat:-D:-D:-Dale dupsko juz takie bardziej jędrne mam ha ha! Buziaki.
Gratulejszyn :-D:tak: i pracy i jędrnej pupy, czekam na więcej szczegółów :tak:

Hejka!

Anulka - moje gratulacje!!! Zumba powiadasz? Mnie coś ostatnio kończyna puchnie, więc za Zumbę się nie zabieram :(

Poza tym dołączam do Elki i razem siedzimy w dołku. Mojego M nie ma prawie tydzień ale czuję, że on nie potrzebuje ze mną kontaktu. Ja się dwoję i troję, żeby na skype pogadać a on albo zapomina, albo jest zdziwiony, że ja się dobijam :-(. Już wczoraj mu powiedziałam że chyba nie będę codziennie z nim gadać, bo to nie ma sensu. Na dokładkę powiedział, że Japonki są bardzo ładne i on nie wie czemu jego koledzy, którzy byli już wcześniej w Japonii mówili, że tam są same brzydactwa. No to mu wyjaśniłam, że na pewno przy żonach tak mówili, żeby w nich zazdrości nie wzbudzać. No i tak doszłam do wniosku, że ja japonek szczupłych młodziutkich nie przebiję z moim wiekiem i na domiar puchnącą stopą :-(. Cholera najwyraźniej sks mnie dopada.
Tak się zastanawiam dlaczego ja muszę wyjść z siebie i stanąć obok, żeby faceta przy sobie zatrzymać, ech. Ja wiem, że on pewnie mnie nie zdradzi, ale chodzi mi o to uczucie a nie tylko o mieszkanie razem :( A tu ani kocham Cię, ani tęsknię :( Chyba dzisiaj nie będę dzwoniła.
Ziolu nie przejmuj się, faceci czasem zachowują się jak troglodyci, myślę że jak nie zadzwonisz to sam zadzwoni zdziwiony i zapyta dlaczego tego nie zrobiłaś. Ja od P usłyszałam kocham cie po roku i od tego czasu cisza bo uważa że okazuje mi to na co dzień i nie musi tego mówić, jak twierdzi jest facetem a nie babą więc to dopiero jaskiniowiec:-p

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry