reklama

Odskocznia;))))

zjola,ale ktora kobieta nie jest taka jak kocha swojego mena????? ja tez jestem nerwusc,musze sie wykrzyczec,wypłakac itd,ale za 5,10 minut przychodze i sie przytulam...bo zazwyczaj moj maz nic nie zrobi,a ja sie na nim wyzyje...ale jak juz cos przeskrobie-choc rzadko mu sie to zdaza to wtedy nie podejde pierwsza...kochana ja tez byla w zwiazku z facetem ktory lubil kobiety:-( wlasnie z nim przeszlam te 2 poronienia w ktorych niestety byłam sama...zero zrozumienia,wsparcia itd...i dopiero wtedy,po tych tragediach jak zobaczyłam jaki to swinia przejzałam na oczy i dostrzegłam co tak naprawde on robi...teraz mam kochanego meza,spokojnego,bez nalogow itd i jestem szczesliwa...

dziewczynki jestem dumna z siebie,bo juz od kilku dni nie obgryzam paznokci i widze,ze ładnie rosna....smaruje odzywka,pomalowałam bezbarwnym lakierem i podziwiam jak rosna:tak:

reklama
biggrin.gif
cześć kochane, chwila czasu i mogę do Was napisać
biggrin.gif
ogólnie jestem wykończona pogodą i małą zarazą... w piątek przyjechał G i było już mi lepiej, dziś mu wyryczałam żeby jechał jutro rano skoro do pracy ma na 10
yes2.gif
. Ostatni tydzień mojej służby nad siostrzenicą,w tym tygodniu gorzej bo siostra będzie w pracy od 7;30 do 15;30
shocked.gif
shocked.gif
normalnie się zachlastam. Ale na szczęście mała dużo śpi po 2-3h pewnie też przez pogodę, byłam wczoraj oddać krew na wyniki
laugh.gif
i jak usłyszałam rachunek do zapłaty to aż mi się wpieniła
shocked.gif
shocked.gif
shocked.gif
230 zł ... chyba oszaleli = niestety muszę znaleźć inne tańsze labo bo mnie na te nie stać, za tydzień pójdę już u mnie pobrać krew na TSH i FT4. Wyniki są, ale nie wszystkie - na igG i igM poczekam z 5 dni roboczych no i grupę krwi muszę odebrać osobiście. Na stronce tylko prolaktyna-18,43 i anty-TPO wynik 0.00
shocked.gif
to chyba dobrze, albo nie ma wyniku ale to raczej nie wyświetlili by tego na stronce. No i jedna dobra wiadomość to mama przyjedzie w czwartek bo ona jest moją zmienniczką to już z górki i w piątek uciekam do domku :)!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Kochane przepraszam,że o sobie ale nie nadrobię tyle :( BUZIAKI!!!!

Halo Halo gdzie wszystkie wstawać śpiochy :-D
witam się po prawie tygodniu nieobecności
Zjola- ja też bym się wkurzyła
Karola- gratulacje ,że nie obgryzasz :)
Butterfly - buźka
a ja się dowiedziałam ,że pewna osoba o mnie opowiadała tzn o mojej chorobie co robiłam i mówiłam ,a mówiłam różne rzeczy niektóre absurdalne i to dotarło do pracy M wyobraźcie sobie i ktoś mu dogryzł ,a ja wiem kto to opowiedział i miałam się odezwać do tej osoby i nawrzucać ,ale dałam spokój ciocia mi doradziła żeby gówna nie ruszać bo będzie śmierdzieć ,ale mojemu M nerwów napsuł ten debil co mu docinał.Co komu do mojej choroby nie rozumiem.

witajcie.

kobietko,a no sa tacy ludzie i twoja ciocia ma racje zeby nie ruszac gowna ktore i tak juz smierdzi...ale z drugiej strony nalezała by mu sie konkretna bura tylko znowu by mogł gadac na ciebie *******y...aaaaa tam olej to szkoda nerw.

Kobietka co prawda to prawda z tym "śmierdzącym gównem", ale ja bym chyba nie wytrzymała i powiedziała takiej osobie.. A ten kolezka z pracy to już w ogóle kabaret.. Co to gościa obchodzi...

Karola gratuluję nie obgryzania.. no i oczywiście cieszę się, że przepływy i cała reszta ok.. Ja dziś coś nie czuję małego i zaczynam się stresować.. W środę wizyta.. Jeszcze mam badanka do odebrania, ale nie mam jak tego zrobić.. Aż się boję wyników...

A tam olać to głupie ludzie są i tyle , to kolega M rozgadał ,a M pracuje z jego dziadkiem i ten dziadek mu dosrał właśnie na pewno wie od niego i M dzwonił do tego kolegi z pretensjami , odkąd zadzwonił to się dziadek nagle miły zrobił fałszywy dziad taki stary ,a takie głupoty gada.Ciekawe co jeszcze nagadał na mnie w pracy u M bo ja miałam dobry kontakt z kolegą M i on dużo wie o mnie pisałam z nim na gg zanim zachorowałam i w trakcie choroby też stąd on wie coś o czym dosrał jego dziadek mojemu M nie będę tu na forum ogólnym pisać ,ale no M miał ochotę mu przywalić tak go wkurzył.

Czas wakacyjny to i ruch jest mały :-)
kobietka - Ja bym przywaliła czymś jak nic tej osobie co to ma jęzor za dlugi, a już na pewno przy okazji przy wszystkich bym też wyciągnęła jakiś brud na tę osobę :tak:
aniunnia - może zjedz cos słodkiego - ponoć pomaga, w inny sposób nie pomogę :-)
zjola - oj tam , chłopak poszedł na imprezę a Ty już afera - przecież tam są Japonki!!!! a one sa małe i brzydkie :baffled:

reklama
wyobraźcie sobie , kogóż to moje oczy dzisiaj zobaczyły ? !
stoję na światłach ,na sąsiednim pasie - jakiś chłop z czerwonymi włosami gapi się na moje oklejone auto
pacze i nie dowierzam toż to sam pan Wiśniewski Michał jako pasażer a za kierownicą pani Tajner :szok:
a ja głupia pipka , zaskoczona tym widokiem nawet mu nie pomachałam łapką NO!
chociaż fanką nie jestem , to mogłam pomachać

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry