Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.

kto sie przyłacza zeby spuscic wciry anulce za zaniedbania jakich sie dopusila
;-)????? noooo kochana dawna miłosc,maz o tym wie,kawka niezle to wszystko brzmi...
dupeczka jedrna to teraz bedzie szalała na miescie
. co do mojej wagi to fakt pozniej problemu ze zbednymi kg nie bede miała...CIACHO????????????????????????????????????? to tak sie jeszcze mowi???????????????????????

no nie mam pytan.a to tez mezowi mowiłas,ze ciacho jest z tego pana
???? sadze,ze zmieniłby szybko zdanie...bett hehe jaka organizacja zeby tylko wiedziec co sie u nas dzieje
,ale to dobrze kochana.Anulka ucz sie od niej ty niedobra ty;-) bett udanego wypoczynku.kurcze zazdroszcze ci jak nie wiem co.my na wakcje to sie dopiero w przyszłym roq wybierzemy z mała juz...

kurna no wiem ze niedobra jestem ale w koncu to tylko kawa, bo nic innego w grę nie wchodzi.
. No ale ja kąpana w gorącej wodzie jestem a po przejściach z ex, to mam zawsze najczarniejsze myśli.
dupcia zgrabna to i teraz inaczej siebie i swiat postrzegasz.twoj poziom samooceny zdecydowanie sie podniosł.ale to dobrze.wiem jak wazny jest wyglad dla kobiety i jak nie wiele potrzeba zeby poprawic sobie samopoczucie
.kochana przeciez ja cie nie potepiam,ze idziesz na kawe z kolega
smieje sie tylko.przeciez kawa to nic takiego...kazdemu sie nalezy chiwla rozrywki chocby takiej.co do silowni to chodzisz to samej damskiej czy damsko-meskiej??? ja sie wybieralam kilka razy,ale jakos nie dotarłam.ojjj zjolka widze,ze rozłaka wam nie sluzy.lepiej zeby wrocil jak najszybciej....a co do imprezy to wiesz no z jednej strony pojechał tam,pracuje to i chce sie odchamic,ale wiem wiem pewnie tez bym tak zareagowała jak ty,bo mam meeeega bujna wyobraznie i zaraz bym sobie wyobraziła " kac vegas w bankoku"
.
Poza tym ja już przemęczona tym kursem jestem, jeszcze tydzień został tego wariactwa i w końcu trochę luzu będę miała