reklama

Odskocznia;))))

reklama
Anulka - miałaś nam o tej pracy opowiedzieć a Ty tu naszą uwagę jakimiś romansami odwracasz...

dziewczynki ja już się prawie spakowałam, mąż ogarnął temat tak, że raczej będę miała internet w laptopie, a jak nie to sobie ściągnęłam bb na telefon, więc w razie czego będę starała się doczytywać na bieżąco. już się nie mogę doczekać. ostatnio jak były jakieś wyjazdy, to nie mogłam jechać - mieliśmy wyjechać pod koniec marca, później majówka a ja musiałam leżeć.

Anty jak to Zjola mi napisala kiedys- Starość- Qrwa- Starość:-D

A co do mojej pracy to jestem na okresie próbnym w poniedzialek sie wsio wyjasni co dalej bo chętnych jest duzo, no cóż nie jest to salon kosmetyczny a zaklad produkcyjny gdzie ja tam jestem jako kontroler jakości. Fucha super tylko czy mnie zostawią???

anulka " sa rzeczy wazniejsze"??????????????????????????????????????????? niz my????????????????????????????????????? ojjjjjjjjjjjj zbieram ekipe zeby wlac ci w ten zumbowski tyłek:szok::laugh2: kto sie przyłacza zeby spuscic wciry anulce za zaniedbania jakich sie dopusila:tak:;-)????? noooo kochana dawna miłosc,maz o tym wie,kawka niezle to wszystko brzmi...:-p dupeczka jedrna to teraz bedzie szalała na miescie:laugh2:. co do mojej wagi to fakt pozniej problemu ze zbednymi kg nie bede miała...CIACHO????????????????????????????????????? to tak sie jeszcze mowi???????????????????????:szok::-D:-D:-D no nie mam pytan.a to tez mezowi mowiłas,ze ciacho jest z tego pana:-D:-p???? sadze,ze zmieniłby szybko zdanie...bett hehe jaka organizacja zeby tylko wiedziec co sie u nas dzieje:-D,ale to dobrze kochana.Anulka ucz sie od niej ty niedobra ty;-) bett udanego wypoczynku.kurcze zazdroszcze ci jak nie wiem co.my na wakcje to sie dopiero w przyszłym roq wybierzemy z mała juz...

Karola a no nie wie ze z takim ciachem ide , aleś mnie przeswietliła ha ha . Wogóle to wie ze nas tam będzie więcej:-p:-p:-p:-p:-pkurna no wiem ze niedobra jestem ale w koncu to tylko kawa, bo nic innego w grę nie wchodzi.
Karola postanawiam sie poprawić , oczywiście że WY jesteście tak samo ważne bo pomocne zawsze i to w tych gorszych dniach no ale ....kurka wiesz jaki mam zadek juz fajny, i na silownie sie zapisalam a tam trener to następne ciacho , i to jaki!!!!!i ładnie się uśmiecha hihihi
BUZIAM WAS WSZYSTKIE KOBIETKI

Anulka - u ciebie upały? Ciekawe u mnie nie ;-). Dobrze, że robótkę podłapałaś. Twój mąż to wyrozumiały jest ja bym cię na tą kawkę nie puściła nigdy w życiu!
Mój M z Japonii przez przypadek zadzwonił do mnie i słyszałam, że jest na imprezie o 1,30 w nocy! Oj dałam mu ja popalić. Sms-a wysmarowałam prawie rozwodowego! Zadzwonił i wszystko odkręcał. Zapłacimy fortunę bo 7 zł za minutę a rozmawialiśmy 9 :szok:. No ale ja kąpana w gorącej wodzie jestem a po przejściach z ex, to mam zawsze najczarniejsze myśli.

anulka no ja z ciebie nie moge:-D:-D dupcia zgrabna to i teraz inaczej siebie i swiat postrzegasz.twoj poziom samooceny zdecydowanie sie podniosł.ale to dobrze.wiem jak wazny jest wyglad dla kobiety i jak nie wiele potrzeba zeby poprawic sobie samopoczucie:tak:.kochana przeciez ja cie nie potepiam,ze idziesz na kawe z kolega:eek: smieje sie tylko.przeciez kawa to nic takiego...kazdemu sie nalezy chiwla rozrywki chocby takiej.co do silowni to chodzisz to samej damskiej czy damsko-meskiej??? ja sie wybieralam kilka razy,ale jakos nie dotarłam.ojjj zjolka widze,ze rozłaka wam nie sluzy.lepiej zeby wrocil jak najszybciej....a co do imprezy to wiesz no z jednej strony pojechał tam,pracuje to i chce sie odchamic,ale wiem wiem pewnie tez bym tak zareagowała jak ty,bo mam meeeega bujna wyobraznie i zaraz bym sobie wyobraziła " kac vegas w bankoku":-D.

reklama
Karola - a bo ja to skrzywiona jestem po tym jak mi ex 7 lat rogi przyprawiał :( Jestem jednak z tych, co topnieją w minutę i mój M o tym wie. Należy mi się dać popieklić, wykrzyczeć, popłakać i za 5 min jestem do rany przyłóż. I tak było i teraz :tak: Poza tym ja już przemęczona tym kursem jestem, jeszcze tydzień został tego wariactwa i w końcu trochę luzu będę miała :)

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry