reklama

Odskocznia;))))

Zjola- wiem coś o tym też czasem się czuję gruba, brzydka i w ogóle ,ale wiesz to jest tak ,że tak naprawdę to każda kobieta jest atrakcyjna dla swojego mężczyzny ja np byłam ostatnio nad jeziorem z M i wyszłam tak z moim brzuszkiem i rozstępami na plażę i mówię do niego ,że na takiego pasztecika jak ja to nawet nikt nie spojrzy ,a M do mnie ,że głupoty gadam i ,że nie jeden by na mnie poleciał :-D:-D w ogóle M jest zazdrosny bardzo bardziej niż ja nawet :tak:

reklama
kobietka22 to bardzo dobrzetak powinno być,to też podbudowywuje wtedy naszą pewność siebie.

a TAK z innej beczki,dziś mam zamiar zapisać się na fitness i wiecietak sie obawiam jak ja nadąże za grupą z tymi ćwiczeniami :szok:nie wiem czy siłownia by nie była lepszą opcjąale na fitnessie z kolei to barziej motywuje żeby się nie opierdzielać.

Nisiao - żeby wkleić suwaczek, musisz go stworzyć skopiować jego adres URL- zazwyczaj jest opisany, że nadaje się na forum. Potem na zielonej listwie u góry strony bb, jak jesteś zalogowana wciskasz ustawienia, bądź panel sterowania i z boku po lewej stronie masz edytuj sygnaturę. Wchodzisz w to, otwiera się okno i tam wklejasz skopiowany wcześniej adres. Mozesz sobie podglądnąc czy działa, masz taką opcję pod tym okienkiem i potem zapisujesz i gotowe. Mam nazdzieję, ze się uda :)

Nisiao- musisz sama zdecydować czy wolisz fitness czy siłownię zależy co chcesz osiągnąć czy rzeźbić ciało czy chudnąć bo jak chudnąć to zdecydowanie fitness więcej ruchu jest tak mi się wydaje.

dziewczynki pozdrawiam Was serdecznie z urlopu. niestety mąż mi nie daje wolnej chwili na doczytanie Waszych wpisów, ale pamiętam o Was i kibicuję wszystkim. mam nadzieję że któregoś dnia uda mi się Was doczytać, bo jak nie to po dwóch tygodniach ugrzęznę...
buuuuuziaki

reklama
Nisiao - nie masz kopiować suwaczka tylko jego adres. Adresy suwaczka wyświetlają się pod nim. Są tam chyba z 3 wersje. Musisz skopiować ten pierwszy a potem ten adres wkleić w okno sygnatury.

Przykładowo:

BBCode (PseudoHTML, UBBCode)
Używany w większości for, które nie zezwalają na kod html.
I kopiujesz wszystkie bazgroły pod tym napisem

Ostatnia edycja:

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry