reklama

Odskocznia;))))

Hej dziewczynki;-)
Kobietko nie przejmuj się plotuchami, nie mają swojego życia więc interesują się życiem innych.
Ziola żarłoku na karkówce chudniesz? :szok::-D
Bett miłego urlopu;-)

A ja jestem rozczarowana bo mi zumbe odwołali na okres wakacyjny. Jedyny plus jest taki, że będę miała więcej czasu. Mówiłam wam, że idę na wesele z P do jego kuzynki? Trochę się denerwuję, znam rodziców P ale to pierwsza taka nasza rodzinna impreza.

reklama
Nisiao - nie wiem o jakim wpisie mówisz. Otwierasz okno edytuj sygnaturę. W tym oknie wklejasz tylko sam adres (kopiujesz adres znajdujący się w białej ramce), bez żadnego obrazka. Potem musisz kliknąć zapisz zmiany. Potem pod twoimi postami powinien pojawiać się suwaczek.

Najlepiej napisz mi co wklejasz :) Zobaczymy czy o to chodzi.

Cześć Madzia :)

Nisiao to super zajęcia, jeśli masz tylko możliwość się zapisać to nawet się nie zastanawiaj. To świetne ćwiczenia na pupę pośladki i brzuszek;-) a ubaw przy tym jest niesamowity.

zjola-zrobiłam wszystko tak jak pisałaś,wszystko.zapisałam zmiany i teraz jak pojawia się mój wpis tu na forum to pod moim tekstem jest tłustym drukiem napisana data odejścia mojego szkraba i powinien być też suwaczek,prawda?jest on widoczny?bo ja widzę ten napis tłustym drukiem i link suwaczka

Nisiao - a na pewno wkleiłaś kod suwaczka a nie co innego?
Muszę się pobawić i zobaczyć co daje taki efekt, że pojawia się link do suwaczka podpisanego na dodatek po chińsku :eek:

reklama
Nisiao - ja nawet skopiowałam sam suwaczek i wkleiłam go do sygnatury i się wyświetla. To ten pomarańczowy, oczywiście byle jaki.

Nisiao a może ty nie przechodzisz do ostatniego etapu - stwórz suwaczek, czy co?

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry