reklama

Odskocznia;))))

kłaczek i o to chodziło:-) w sklepach ceny ok.200zł:szok: a nic szczególnego nie widziałam
bett no na zgodę to było,ale po powrocie do domu i to jak!!!!;-):-)
zjola już nie jedna tu pisała o brązowawym śluzie a wszystko okazywało się w porządku,tak więc spokój,bo przez d... dam:-)
lenka biedny szczeniaczek,aż mi się płakać chce
karola a jak się skończyła twoja historia z sukienką?Oddał ci kasę?

dzięki za komentarze sukienki,mam nadzieję,że będzie pasować

reklama
Cześć dziewczyny:) Ja juz po wizycie,póki co serduszko jeszcze nie bije,z usg wychodzi wielkościowo,że to 6 tc... Kolejną wizyte mam na spokojnie za 3 tyg,wtedy juz bankowo okaże się czy fasolka urosła czy znowu zostałam kopnięta w dupę:(
W jakiś dzień przejadę się na betę i wyjdzie w praniu...A tak poza tym to mam od godziny takiego wqurwa,że zaraz chyba wyjdę z siebie!!!Ale nie nie,nie chodzi tu o wizytę u lekarza...tylko o brak czytania ze zrozumieniem u znajomej...ach tam

Emka - no to razem zawieszone w próżni jesteśmy. Ja mam brązowy śluz i cyc mnie prawie nie boli :( Jutro dzwonię do gina. Dzisiaj zwiększyłam dawkę duphastonu i i tak co ma być, to będzie. Trzymam za ciebie kciuki &&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&

Zjola kochana mnie cyc nie bolał,nie boli a ciąża jest,więc spokojnie heheh bez nakręcania się bo po dupie damy:-DTeż dostałam duphaston i na wrazie w acard,mimo,że wszystkie badania związane ze stratą wyszły mi ok,ale lekarz mówi,że będziemy chuchać na zimne.No pozostaje nam czekać i już...ja aż 3 tyg,ło matko osiwieje;-)
Lena przed dzisiajeszą wizytą stwierdziłam,że luknę na wątek i się przy Was odprężę,odgonię stres...a tu czytam,że piesio przejechany:((( Mega łzy w oczach stanęły:((( Przykro mi:((

Lenka wspolczuje z powodu psiaka, ja pierdziu jaka szkoda:-(Emka trzymam kciuki za Twoje Serduszko aby zabilo mocno jak dzwon Zjolka a jak ten sluz dalej jest czy spokoj...eh dziewczyno uparlas sie na te bimbaly spokojnie niepotrzebnie sie stresujesz to tylko moze zaszkodzic...pomyslisz ze latwo mi mowic no tak ja juz wiem ze jak zaciaze w koncu to na zawal zejde taki juz nasz los glowa do gory trzymam za Was kciuki &&&&

Anty - nooo!!! to rozumiem :tak:
Emka - jeszcze jest czas na serduszko, postaraj się nie denerwować. ja na pierwszej wizycie też jeszcze nic nie widziałam, później mi beta nie przyrastała i byłam prawie pewna jadąc na następną wizytę, że już po ptokach i będę umawiać się na zabieg. trzymam kciuki &&&&&&&&&&&&&&&
Zjola - ojj biedne te Twoje cycki jak je tak cały czas miętosisz ;-);-);-) na pewno wszystko jest w porządku, ale na wszelki wypadek postaraj się skontaktować z lekarzem

Ostatnia edycja:
reklama
anty nio pisałam wczoraj o tym,ze nie mam ani kasy ani sukienki...maz mowi,ze powinno wrocic albo to albo to,ze wina poczty,bo sie opierdzielaja.czekam do jutra jesli nic nie bedzie musze napisac gdzies do administratora allegro i opisac sytuacje.z tam tym kolesiem nie ma wogole kontaktu i nie wiem nawet czy doszła do niego sukienka...wyslałam za pobraniem wiec musial zapłacic przy odbiorze,a jesli nie odebral to sukienka powinna wrocic...a tu juz tyle czasu...mam nadzieje,ze nie zagineła gdzies w drodze...:no:...emka u mnie serdunio w 5 tyg nie biło,a w 5tyg i 5 dniu juz tak wiec nie boj sie narazie.mnie jeszcze zajebista lekarka nastraszyła zebym sobie nadzieii nie robiła,bo pewnie nic z tego nie bedzie...franca jedna...pozniej juz zazyczylam sobie zeby usg mi robil ktos inny kto nie ma takiego" delikatnego' podejscia.bedzie ok.zjola daj spokoj tym cyckom!!!!!

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry