reklama

Odskocznia;))))

U mnie tak jakoś było,pierwsza wizyta jedno,do tego krwiak,na następnej juz dwa z bijącymi serduszkami.Nie mam nic przeciwko bliźniakom,ale niech będą dwuowodniowe i dwukosmówkowe.

reklama
Gatto też lubie ogladać ten serial:-) Chcociaż czasami te niektóre duchy wyglądają strasznie,ryjki obdarte,blade,oczy podpuchniete,przekrwione...jak z horroru buuuuuu

Kłaczku - najbardziej mi te deficyty przeszkadzają w wypełnianiu testów do egzaminu. Czytam sobie na głos, mówię ab a wpisuję c :szok:. Masakra jakaś!

Zjola , to napisz chociaż jak po wizycie i nie martw się
Emka , wkurzające takie czekanie ... no ale cóż innego można zrobić :) powodzenia

miałyśmy jechać dziś na basen , ale deszcz pokrzyżował nasze plany niestety
jest ciepło , ale kropi

Witam się dziewczyny, po urlopie standardowo jestem chora:-( w niedzielę przyjeżdża moja mamuśka na prawie miesiąc :-) jak fajnie że dużo Was jest w ciąży - a Ja to tracę nie tylko nadzieję na ciąże ale i zdrowe życie :-( Lekarzom to już chyba żadnym nie zaufam - chodzę do endo i co z tego jak mi zleca tylko 3 badania i każe przychodzić za pół roku - a mi dzisiaj lekarka od progu powiedziała że mam baaaardzo powiększoną tarczycę i dlaczego mi tamta nie zrobiła usg, a skąd Ja mam wiedzieć czemu nie zrobiła :angry::angry::angry: bo jest babsztylem i dlatego nie zrobiła :wściekła/y: bez pytania dostałam nowe skierowanie do nowego endo , jutro mam dzwonić i może uda się w miarę szybko. Do tego wyszło mi tętno 94 i arytmia serca - a przyszłam tylko z przeziębieniem i po nowe skierowanie, ręce opadają :-(:-(:-( więc chyba dopóki nie wyjaśni się sprawa ze zdrowiem to nie ma co marzyć o dziecku , żeby tylko przeżyć kolejne dni ....

Anastazja - ło matko! No to zdrowiej kobitko! Uszy do góry. Dobrze, ze znasz wroga. A mój M też ma arytmię, z tym da się normalnie żyć, więc dont panic! U mnie ciąża niepewna. Pojawiły się plamienia. Dzisiaj jadę do gina, zobaczymy co się dzieje.

reklama
oj dziewczyny ....

anastazja & zjola trzymam za Was mocno kciukasy! Anastazja trzymaj się i szybko zdrowiej!!

zjola- wierzę,że będzie dobrze! && zaciśnięte od rana ! i daj koniecznie znać co na wizycie!!!!

dziś dzwoniła do mnie szanowna Pani właśnie z UP ,że ma dla mnie ofertę stażu -> i podała mi zły numer do kolesiówki ale że wiedziałam gdzie ma sklep to podjechałam i nawet nie chciała ze mną gadać LOL ! no przegięcie, wzieła tylko cv i do domu ... nawet na nie nie spojrzała ... a sklep to taka klitka z ciuchami a ma już jedną babkę co sprzedaje ... coś mi się wydaje że to kolejny pic na wodę :( MASAKRA:dry:

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry