reklama

Odskocznia;))))

No to myślę,że lepiej trafić nie mogłaś,skoro są najlepszymi specjaliśtami:) W takim razie tylko im ufać ,słuchać sie i czekać na szczęśliwy finał:))))
Martyna ja często myslę o swoim przypadku...wolałabym wiedzieć,że na coś np.choruje,ze coś w organiźmie nie domaga i to leczyć,naprawiać...niż mieć cholernego pecha,być zdrowym a tracić dzieci...
Dzielna kobieta z Ciebie:) Tak trzymaj:)

reklama
dotachałam się do komputera :-D jednym słowem porażka. brak energii do życia :cool:

martyna witaj, jakoś cię nie kojarzę :D albo nie wiem co :o może mi się na oczy rzuca :D

Ostatnia edycja:
emka widze ze tez stracilas jedno dzieciatko w II trymestrZe- wiesz co sie stalo?
Ja zrobilam mase badan bo szlalam i nic z tego i kilka rzeczy nadal nie jest wyjasnionych jak np krzepliwosc krwi wiwc czasem wariuje

martyna u mnie była ciąża bliźniacza,ta z najbardziej ryzykownych bo jednokosmówkowa,łożysko zaczęło fiksować i przestało doprowadzać im to co trzeba,zdrowe dzieci zabiło mi w kilka dni

martyna , kurka wodna , ja nie widziałam twojego suwaka:confused: , twardzielka z ciebie - co przemawia za tym , że wygracie teraz:)

emka , myślę , że to plamienie to może wcale nie musi być intensywne , ważne żeby cię potem lekarz obejrzał czy macica się dobrze oczyściła , buziaczki

zrobiłam dziś progesteron , w 22dc mam 13,5 ng/ml
wygląda że jest chyba dobrze , czekam na @ i chyba bierzemy się do roboty , jeden cykl wcześniej niż w suwaczku

czarna76-witaj kochan! jak sie masz? cope lat!!!

wierze ze sie uda!!!troche jestem przerazona bo ciaza planowana jak najbrdziej jak wiadomo ale jednak byla niespodzianka/nawet sie poskarzylam do meza w czerwcu- "wiesz juz doszlam do siebie po operacji wiec mozemu wrocic do narmalnego zycia seksualnego bo jeden se w m-scu to dla mnoe troche malo".
A wiesz jak rozcieli mi brzuch(w kwietniu mialam operacje na macicy przez brzuch- ciecie jak cesarskie ale tylko brzucha) to bylam taka nie gietka w seksie wiec troche unikalam...
a tu prosze nie wiadomo jak i kiedy...

czarna to do roboty,tylko bez fuszerki proszę:-D;-)
martyna no los płata nam niezłe figle...ale musimy walczyc dalej,bo nikt inny za nas tego nie zrobi. Kobiety często nie zdają sobie sprawy z tego ile siły w sobie mają i determinacji:)Będzie dobrze,zobaczysz:)

Martyna , dobrze że jesteś tam , bo tutaj w polsce to by chyba ci tego nie zrobili
U mnie ok , za chwilę staranka , chciałabym tak jak u ciebie z zaskoczenia , raz i już , bo mnie lata gonią , nie mam czasu na długie starania:laugh2:

emka , nie będę się opieprzać obiecuje:-p

reklama
dzieki kobietki.
Do tego profesora przyjezdzaja ludzie z calego swiata na takie operacje. Ma bardzo dobry wynik sukcesu.
Znalazlam go w wikipedia czytajac artykuly na temat niekompetentnej szyjki macicy i znalazlam kilka jego publikacji. Potem strone abbyloopers gdzie jest mnostwo kobiet z takim problemem jak ja z calego swiata. Profesor robi zwykle 3-4 takie operacje tygodniowo. Jest mistrzem.

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry