bett
Fanka BB :)
Kobietko - ja Cię naprawdę podziwiam... Ty masz ciągle gości... ja bym chyba nie wytrzymała 
dzisiaj miałam mieć więcej weny i energii, ale coś nie wyszło. może to przez ten brak słońca? dzisiaj robię drugie podejście do wizyty u okulisty i badania dna oka. pierwsze podejście miałam w zeszłym tygodniu, ale okazało się że pani z rejestracji zapisała mnie do okulisty, który tego badania nie wykonuje (pomimo tego że wyraźniej jej mówiłam na jakie badanie chce się zapisać). swoją drogą to nie wiedziałam, że okuliści mają takie wąskie specjalizacje?! niedługo dojdzie do tego że jak będziemy się zapisywać do internisty, to inny będzie od głowy, brzucha, gardła i zanim pójdziemy do lekarza to będziemy się musiały same zdiagnozować co nam dolega... jak dzisiaj znowu coś będzie nie tak to już zrobię tam awanturę bo ostatnio jak jakiś cielak dałam się wyprowadzić z gabinetu bez żadnego słowa skargi

dzisiaj miałam mieć więcej weny i energii, ale coś nie wyszło. może to przez ten brak słońca? dzisiaj robię drugie podejście do wizyty u okulisty i badania dna oka. pierwsze podejście miałam w zeszłym tygodniu, ale okazało się że pani z rejestracji zapisała mnie do okulisty, który tego badania nie wykonuje (pomimo tego że wyraźniej jej mówiłam na jakie badanie chce się zapisać). swoją drogą to nie wiedziałam, że okuliści mają takie wąskie specjalizacje?! niedługo dojdzie do tego że jak będziemy się zapisywać do internisty, to inny będzie od głowy, brzucha, gardła i zanim pójdziemy do lekarza to będziemy się musiały same zdiagnozować co nam dolega... jak dzisiaj znowu coś będzie nie tak to już zrobię tam awanturę bo ostatnio jak jakiś cielak dałam się wyprowadzić z gabinetu bez żadnego słowa skargi
Spotkalismy przypadkiem polozna, ktora przyjmowala na swiat Karola - zajebiste spotkanie bo najczesciej to jednorazowe sprawy, a milo jest pokazac poloznej wyniki jej poczynan. Dziewczyna nas pamietala - sama po porodzie powiedziala ze poleca sie na przyszlosc bo wesolo bylo, widocznie naprawde byl to dla niej dosc szczegolny porod. No, kabaret gratis.
. U mnie usg też wyszło ok, tempka spadła ale tak mnie dzisiaj dół brzucha boli, że chodzę zgięta w pół. Krwawienia prawie nie ma, więc chyba macica się obkurcza czy co?
...takie dziwne uczucie mialam,ze gdzies mi 2 tygodnie umkneło...
...kłaczku,a gdzie tam ja mam zawsze racje...ja tutaj to młoda pipka jestem i nie wiele jeszcze wiem-to wy ty,zjola,gatto,plenitude,emy potraficie dobrze ujac co czlowiek czuje.bett mnie tez zawsze wszystko boli jak mam zrobic cos na co nie mam ochoty
...mega skleroza,ale to taka,ze az sama jestem w szoku.jakis czas temu jak mielismy nasz modem popsuty to pozyczyłam od kolezanki,bo miala taki sam,a jej nie potrzebny.jak tydzien temu szłam do niej to mialam zabrac-zapomnialam.mowie naszykuje sobie i pojde z psem,ale z lenistwa nie chcialo mi sie wejsc do pokoju wiec stwierdzilam,ze jak wroce z nim to spakuje.wrociłam,wyszlam,zapomnialam.wczoraj szlismy do nich z mezem wiec zaraz schowałam do torby i co??? nie oddałam jej
...
.tylko zebym nie zapomniala niczego zwiazanego z porodem
...powiem wam,ze wyjatkowo w tym roq nie moge sie doczekac jesieni...zimy...nie wiem czemu.nigdy nie znosiłam tych por roq.moze dlatego,ze juz mam dosyc ciepla??? albo dlatego,ze oboje z mezem jestesmy domatorami i lubimy zacisze mieszkanka,jak za oknem juz biało??? nie wiem...starzeje sie