bett
Fanka BB :)
Karola - wczoraj poszłam do sklepu i chciałam kupić kabanosy i oni mieli je tam albo na sztuki albo w takich pęczkach z papierową etykietą no i ja chciałam cały taki pęczek tylko zapomniałam słowa pęczek i też musiałam trochę się namachać rękami i opowiedzieć o co mi chodzi. jak skończyłam to pani się mnie spytała czy chcę cały pęczek a ja prawie że krzyknęłam że tak i że właśnie tego słowa mi brakowało. czasem naprawdę czuję się jak niedorozwój jakiś... ja też mam w planach robienie przetworów - u mnie będzie marynowana papryka w zalewie czosnkowej, będę ją robiła pierwszy raz i już się nie mogę doczekać co z tego wyjdzie. co do zimy to ja też się nie mogę doczekać, ale to chyba bardziej wynika z faktu, że mam nadzieję że już będziemy we trójkę
hmm coś miałam jeszcze napisać ale oczywiście zapomniałam...
hmm coś miałam jeszcze napisać ale oczywiście zapomniałam...

,ale poszperałam w necie troche i wszystko znalazłam.przed tem wyszukałam słoiki zeby wiedziec ile mam czy mi starczy i bedziemy dzialac.jakos tak w tym roq mnie naszlo na robienie przetworów tak jakos.w tam tym roq nie zwracałam na to uwagi.wszystko brałam albo od mamy albo od tesciowej...a w tym roq bede miala swoje.gatto no,ale zeby tak na sam koniec
...nie ma jak to prawie o 21ej jesc jabłecznik