Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
i zapomniałam o mojej porażce. Po rozmowie z G stwierdziliśmy,że nic na siłę - będziemy starać się dalej. Z testów LH też rezygnuję ( ewentualnie sprawdzę jednym w 15 dc, czy jest owulacja ) no chyba,że mi ten test ciążowy przyniósł pecha ... no i jeśli się nie uda jeszcze przez 3 cykle to umówimy się na wizytę co jest nie tak ... ale skoro wyniki są dobre to podejrzewam że to moja psychika robi mi psikusy - i jak chcę zajść w ciąże to nie wychodzi.
.zjola no wlasnie jak patrzylam na twoj suwaczek to sie zastanawialam co ty zrobisz z tym egzaminem czy podejdziesz czy narazie odpuscisz.mysle,ze to dobra decyzja.buterfly mysle,ze to jednak twoja psychika.za bardzo chcesz.kobietko u nas tez jest duzo ogloszen dla osob z grupa i nawet w up maja oferty.mysle,ze teraz bedzie ci troche latwiej.obiadek pytasz...hmmm...nie wiem wlasnie chyba maz napali sie na watróbke,ktora bedzie sam robil,bo ja w taki ukrop stac przy garach nie bede.
.pewnie znowu do nas wroci.do zakonczenia sporu zostal tydzien.co pozniej??? kierowac sprawe na policje??? angel,anulka16??????? hop,hop kobitki...magdalenko a co z toba????