reklama

Odskocznia;))))

Kobietko - super, że tak bezproblemowo wyszło z tą komisją. ja jeszcze nie wymyśliłam co ugotuję. może jakąś zupkę?
Butterfly - czasem właśnie najlepiej pójść na żywioł. trzymam kciuki za pozytywne wieści &&&&&&&&&&&&&&&
Karola - no ja właśnie ostatnio rozmawiałam z siostrą przez telefon i ona się mnie spytała czy mój mąż będzie sam malował pokój czy mu ktoś pomoże, powiedziałam jej że sam i że wałeczkiem to mu szybko pójdzie. trochę się na to obraził że tak nie doceniam jego pracy i w sumie jak się nad tym zastanowię to miał trochę racji bo mi by też się przykro zrobiło jakbym np. miała jakieś przyjęcie przygotować, nagotować się a on by komuś powiedział że np. mam robota kuchennego to szybciutko mi pójdzie. a Ty jak się dzisiaj czujesz?
Emka - sunę, sunę ale jak dla mnie to i tak za wolno. ja bym chyba poczekała na @, niby mówi się że jak organizm będzie gotowy to się uda a jak nie będzie gotowy to się po prostu nie uda, ale ja bym jednak poczekała aż się tam wszystko ładnie zregeneruje po @. po co Ci teraz ciąża biochemiczna? moim zdaniem to niepotrzebny stres tylko
Lenka - tylko pozazdrościć tej energii

reklama
wybrałam już mniej więcej fryzurę i makijaż na ślub. miałam już taką fryzurę na mojej 18 i powiem,że wyglądałam "zacnie" hahaha
biggrin.gif

Gatto jak pytałam mojego lekarza to powiedział,ze zna dużo takich przypadków ,że po poronieniu i naturalnym oczyszczeniu kobiety nie doczekują pierwszej @ i jest wszystko ok. Ponoc jak organizm nie będzie gotowy to i tak nie dam rady zaciązyć...Nie wiem sama...to czekanie na zielone światło...

Slonce moj tez tak powiedzial, ale eM sie nie chcial zgodzic i mial racje, bo mialam niedomoge lutealna i tsh jak stad na ksiezyc :) Poczekanie na pierwsza @ to tak bardziej odpoczynek psychiczny:tak:Ale jak baaaardzo chcesz;-)

Gatto musze znowu iść za ciosem,póki w głowie potrafie to jeszcze sobie jakoś poukładać...Tylko tak się zastanawiam czy jakiś badań nie powtórzyc...Tsh bankowo,ale co dalej to nie mam pomysłu...

Emka - ja poszłam do lekarz już po @ i też mi wtedy powiedział że mogłam już wykorzystać tą pierwszą owulację po # ale nawet jakbym wiedziała o tym wcześniej to chyba bym się nie zdecydowała. w końcu tu chodzi o przygotowanie miłego domku na 9 miesięcy, więc moim zdaniem dobrze żeby przynajmniej ta jedna @ była i żeby się wszystko ładnie złuszczyło i zregenerowało. takie jest przynajmniej moje zdanie

Emka mozesz sobie powtorzyc tsh, bo to wazne, a reszte olej i tak masz juz chyba wszystko co jest do zrobienia i wszystko ok, wiec...nie wiem czy jest sens wydawania kasy.

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry