angel_
rośnij skarbie .... :)
heja kochane nawet nie dałam rady was nadrobić M śpi jeszcze więc wpadłam zajrzeć co u was,u mnie oki jezdzimy z M i Alanem zwiedzamy bylismy w mieście miniaturek pozniej pokaze wam fotki,i w zoo z gadami egzotycznymi M mial na szyi węża
mi tez chcialy dac ale ja sie nie przełamałam zawsze węże mnie przerażały
wiec grzałam gdzie pieprz rośnie
ale za to trzymałam kameleona i agawę są piękne a piling to ma sie za darmo maja taka szorstką skórę
zjolka,emka myslalam caly czas o was,tak mi przykro dzisiaj czytajac wiesci mocno was przytulam i jestem z wami,musimy walczyć.światełka dla aniołków
[*]
[*]gatto super ze gattolinka ma sie dobrze przeslij jej caluska od e ciotki,buziaczki:*kobietko jaka z ciebie laska faktycznie piekny widok jednak to prawda ze jak cos sie ma na codzien to sie nie docenia,a ja tak blisko morza a nie mam ani jednej fotki
super ze wypoczelas,buziaki:*
pozdrawiam was wszystkie kochane:-)
mi tez chcialy dac ale ja sie nie przełamałam zawsze węże mnie przerażały
wiec grzałam gdzie pieprz rośnie
ale za to trzymałam kameleona i agawę są piękne a piling to ma sie za darmo maja taka szorstką skórę
zjolka,emka myslalam caly czas o was,tak mi przykro dzisiaj czytajac wiesci mocno was przytulam i jestem z wami,musimy walczyć.światełka dla aniołków
[*]
[*]gatto super ze gattolinka ma sie dobrze przeslij jej caluska od e ciotki,buziaczki:*kobietko jaka z ciebie laska faktycznie piekny widok jednak to prawda ze jak cos sie ma na codzien to sie nie docenia,a ja tak blisko morza a nie mam ani jednej fotki
super ze wypoczelas,buziaki:*pozdrawiam was wszystkie kochane:-)
Ostatnia edycja:

teraz jest tyle fajnych ładnych bluzek modnych do tego spodnie, jeśli nie chcesz iść w spodniach ja proponuje ci luźna tunikę z przodu krótszą a z tyłu dłuższą, byłam na weselu w tym miesiącu i wiele dziewczyn takowe miało:-) do tego szpilki i będziesz laska jakich mało