reklama

Odskocznia;))))

Kleszcza by było widać masz racje był by może to jakieś inne paskudztwo go ukąsiło ,a nie ma tam żądełka bo mi to wyszło z takiej ranki takie przeźroczyste coś jak byłam nad morzem i coś mnie uchlało.

reklama
kłaczku- a nie możesz do apteki iść z Karolkiem i pokazać go, może by coś poradziły, ja w domu to bym fenistilem posmarowała i poczekała co się będzie dalej działo

Mamo Aniołeczka Natalki - witaj u nas , rozgość się zapraszamy serdecznie:-)
Dziewczynki co dziś robicie na obiadek?nie mam pomysłu na obiad ehhh
Kłaczku - to trzymam kciuki żeby to nie było nic poważnego.

Cześć ! :-D && za wszystkie starające. Ja jak się uda to starania będę musiała zaprzestać ! ponieważ dostałam ofertę pracy i może się uda,że ją dostanę. Miałam wiedzieć dziś co i jak, ale kobieta zadzwoniła iż nie może powiedzieć mi nic sensownego bo ktoś tam jest na urlopie i nie może załatwić jakiś formalności i zadzwoni jutro.

Mama Aniołeczka Natalki
witaj na forum :)

reklama
Ja dziś miałam na obiadek ziemniaczki okraszone cebulką smażoną do tego maślanka i zamiast jaj sadzonych wzięłam jajka roztrzepałam z przyprawami dodałam mąki i wyszły mi coś ala omleciki takie dobre to było, już kiedyś robiłam je i tak mi się dziś przypomniało o nich zamiast zwykłych sadzonych coś takiego.
Jutro planuję zupkę kalafiorową na dwa dni ugotować.

Motylku - czekamy na wieści jutro w takim razie.

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry