reklama

Odskocznia;))))

reklama
hej Babolki! Jestem zakrecona jak ruski czolg, bo od piatku mam gosci i absolutnie malo czasu. Tylko w krotkich chwilach wpadam napisac cos, ale nie czytam nic...wybaczcie!!
Mialam dzis genetyczne, NT 1.9 i wszystko w normie :) ciesze sie, bo przyznam, ze sralam go gaciach.
Buziam wszystkie!!!!!!!

Witam się i ja:-)
Oczywiście, że można dołączyć :-p im nas więcej tym weselej.
Gatto super że mały Gattino rośnie zdrowo:-D
Kłaczku jak twój mały bąbelek się czuje?
Kobietko co dzisiaj pichcisz?
Ziola gdzie ty? pewnie śmigasz na swojej nowej zabawce:-)
U mnie dzisiaj zapowiada się spokojny dzień w pracy:tak:
Pozdrawiam wszystkie gorąco.

Cześć babolki :)

Kłaczku - mój młody też tak reagował na ukąszenia ale już mu przeszło. A co z tym dziwnym ukąszeniem, wiesz już coś?

Madziu masz rację :tak:. Śmigałam wczoraj na motorku. Oczywiście na początek gleba parkingowa :szok:. No nie da się wytłumaczyć małżonkowi, że mi zawracanie wychodzi - nie bardzo :baffled:. Klamka od sprzęgła złamana ale sam motórek na szczęście nie ucierpiał. M założył nową klamkę i w drogę. Moje pierwsze 50 km już przejechane :tak:

Gatto - dobrze, że wszystko ok :tak::-)

Witam nowe koleżanki.

hej,
Kłaczek
i jak tam synek? Zeszło mu to uczulenie?jak moja Ala reagowała alergicznie to smarowałam jej ukąszenie fenistilem i podawałam wapno.
Zjola zdolnicha, dziewczyna na motorze super:D Ja też teraz zdaje prawko,ale kategoria B, 18 września mam egzamin, ale typowa ze mnie baba za kierownicą,taka z kawałów:D
Gatto super, że z dzidzią wszystko ok:) super więści!!!

Dziewczyny macie jakieś sposób na wypadające włosy? Mi wychodzą garściami, boje się, że niedługo zostane łysa.

reklama
Witam kobietki,

gatto gratulki, super, że takie wieści, cichutko ostatnio było o Tobie, aż się zaczynałam martwić. oby tak dalej :tak:

czarna super, życzę dwóch kreseczek na teście za 2 tygodnie, jak ja będę miała następną owu to Ty już będziesz pewnie po testowanku, trzymam kciuki &&&&

kłaczku co z ukąszeniem na nóżce Karolka? mam nadzieję, że już coś wiadomo

motylku super jeśli dostałabyś tą pracę, popracowałabyś trochę, dostała dłuższą umowę i jakieś baby po drodze byś zmajstrowała :cool2:

zjolu nic Ci nie jest i to jest najważniejsze, na motorkach się nie znam, ale pokazałam mojemu mężowi i pocmokał pod nosem i powiedział, że "faaajny", on ma prawko na motor więc wie o czym mówi :-)

bett kochana jak się czujesz? ściskam Cię i przesyłam buziaki :tak:

emka haloo, gdzie nasza emka się podziewa, tak, ta z adhd, haaalooo :-D

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry