reklama

Odskocznia;))))

Emka - ale to są łzy szczęścia, a jak ja się cieszę to brzuszek też się cieszy :-) super, że masz takie pozytywne nastawienie. wierzę w to że teraz będzie już wszystko dobrze!!! co do bety to szczerze powiem, że ja też bym na Twoim miejscu nie robiła - dlatego między innymi spytałam. jeśli już wiesz jakie masz brać leki to moim zdaniem bardzo dobrym pomysłem jest pójście do lekarza jak już będzie serduszko. ja niestety musiałam pójść wcześniej w 5 tygodniu i nie dość że nic nie było widać to później jeszcze ta nieprzyrastająca beta mnie tylko niepotrzebnie zestresowały. czekam na dalsze pozytywne wieści od Ciebie!!! &&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&

reklama
Dziewczyny ostatnio w locie tutaj zaglądałam ,ale nie myślcie,że nie czytałam co u Was,więc jeśli nic nie pisałam,nie gratulowałam to teraz to robię:-) Moje świeżo upieczone ciężaróweczki-Gratulacje:-):-):-). Dla staraczek owocnych boboseksów:-) Dla rozpakowanych mamuś i juniorków wszystkiego dobrego,radości z macierzyństwa:-) Dla smutasków dużo uśmiechu i wiary we własne szczęście:-)
Czarna musimy wyczarować więcej fasoleczek,żeby każda miała kogoś do pary:) Mysiak przoduje o 3 tyg,my chyba łeb w łeb idziemy.Im więcej tym lepiej:)))

no i o mnie czarna zapomniałaś :-(
Ale spoko, Ja w tej kolejce jestem najmniej potrzebująca :-) idę się uczyć dalej - wracam do czasów studenckich - stara a głupia :-D:-D:-D zapisuję się szkoły policealnej na technika rachunkowości :eek:
emka - ogromne , serdeczne GRATULACJE!:-)
gatto - jak u Ciebie?
aniunnia - buziaki, jesteś wspaniała mama - ktoby w to wątpił - podaj mi adres a przyjadę i mu nakopię :-p

Emeczko - cieszę się strasznie i ściskam Cię mocno. Ja właśnie przed owu jestem a dzisiaj o 17-tj mam monitoring. Zobaczymy, czy będą z tego owoce? Kciuki trzymam za ciebie kochana bardzo mocno &&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&

heja kochane:) dziękuję za fluidki mam nadzieję że owulka będzie więc działamy:-):-)emcia a masz wogóle jakieś objawy ciążowe?buziam:*zjolka zaciskam najmocniej jak potrafię za owocone staranka &&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&

Pozdrawiam kochane miłego dzionka;-)

Ostatnia edycja:
hej babolki

Anastazja u mnie jak na razie nic sie nie dzieje....mala wariuje, dzis o 7 rano sobie zrobila sale cwiczen w moim brzuchu :-D generalnie idziemy do przodu, operacja tez sie zbliza wielkimi krokami.

Zjola trzymam kciuki i wiesz, ze ci kibicuje!! &&&&&&&&&&&&&&&&&&&

Pozdrawiam Was babeczki!!!

reklama
angel no właśnie nie mam,niby wcześniej jakby piersi mnie bolały,dopiero od wczoraj zdarza mi się iść w nocy siku...Bynajmniej jak u mnie coś w ciązy się działo to mdłości atakowały dopiero w około 7 lub 8 tc.

Trzymam za wszystkie bardzo mocno kciuki:-):-):-)

Gatto a moge podmienić mój suwaczek na Twój??;-) Mała pewnie zumbe ćwiczyła,spodobały jej się opisy ciotki Anulki i proszę jak trenuje;-)

Ostatnia edycja:

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry