reklama

Odskocznia;))))

emka oby bez tych mdłości się obyło:tak:;-)to super najważniejsze to iść do przodu:-)gatto witaj super niech mała szaleje piękne uczucie prawda.Ja to nie mogę uwierzyć jak to szybko leci nie dawno ogladałam twój wykres jak test wyszedł pozytywnie nie mal wbiłam się w fotel z radości:-DImię juz macie?

reklama
Emka ,Czarna moje gratki ogromne :D
a u mnie praca wrze zrobiłam przetworki na zimę , byłam u taty na parę dni , wczoraj zrobiłam generalne pranie i sprzątanie ,a dziś się lenię ,mama ugotowała obiadek ,a ja mam wolne więc zaglądam do Was i pozdrawiam serdecznie.

Witam serdecznie,

Nie wiem czy w tym miejscu powinienem na ten temat pisać, ale wydaje mi się, że temat ,,Odskocznia" trochę nawiązuje do mojej wiadomości.

Reprezentuję firmę, która specjalizuje się w usługach z zakresu call center. Obecnie na wzór Stanów Zjednoczonych wprowadzamy możliwość pracy na zasadzie reguły Home Working Telesales. Jest to nowatorski projekt na rynku polskim, w którym można realizować się zawodowo nie wychodząc z domu.

Gdyby były Panie zainteresowane bardziej szczegółowymi informacjami, poniżej zamieszczam link do naszej strony:

Rekrutacja

Z poważaniem
Przemysław Niedzielski

Emka i chcialabys sobie skrocic ten piekny czas o 4 miechy??? eeeeeeeeeeeeee, po 12tc juz bedzie lepiej szlo :-)

Angel imie w zawieszeniu....mamy mniej wiecej 3 co nam sie podobaja, ale jakos nie mozemy sie zdecydowac:eek: na razie nazywamy ja dziewczynka:tak: smiech na sali jak moj eM to wypowiada:-D

gatto to fakt z imionami jest ciężko my też nie wiedzieliśmy niby się zdecydowaliśmy a jak urodziłam to w szpitalu stwierdziliśmy ze jednak wracamy do pierwszego:-D:-D:-D bynajmniej macie wesoło,musi to fajnie wyglądać jak twój m mówi do małej zwrotem dziewczynka:-Demka cos ty oszalałaś ja teraz mierzę tempke nie znam sie za bardzo ale raczej u mnie bedzie owulka to moze zaciąże i bedziemy razem brzuchate ja troszkę za tobą,ale zawsze blizej niz dalej:-Dmam nadzieje ze cos z tego zrozumiałaś:szok::-D

Ostatnia edycja:
może i ja!ja! też się załapię :huh::tak:będąc tu na forum i czytając Wasze wpisy ,każda wiadomość o nowej fasolce napawa mnie radością i nadzieją,że w końcu wychodzi to słoneczko.
Ostatnio na onecie znalazłam filmik od momentu poczęcia i całą ciążę,jak fasolka rośnie i zmienia się tydzień po tygodniu,jak odczuwa zewnętrzny świat poprzez łono matki:)
łezka się zakręciłA
emka21 a Ty jak się czujesz?

gatto kurcze chciałabym to usłyszeć:-D:-D:-D odnośnie tempki mam pytanko jak dzisiaj o godz pózniej zmierzyłam to czy mam coś odjąć czy zostawić??:eek:

Ostatnia edycja:
reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry