reklama

Odskocznia;))))

Gatto bidulko moja:((( Przykro mi,że tak to wszystko przebiegało:((( Teraz wszystko będzie dobrze,nie mysl o tym co było zle...Bardzo dzielna byłaś:) Emek również:) Buziaki dla Was:))))))

reklama
Emka a nie miało być Gattinka ?

Buziam was mocno !!!!!!!!

Gatto buziaki dla ciebie i małej, cieszę sie ze juz jest po.
Bett??urodziła??

emka eraz dopiero zajarzylam o co kaman z Emkiem, bo ja myśląc jak blondyna pomyslaalmzepiszesz o dzieciaczku czyli o gattince...ej sama sie juz poplątałam....:-D

Ostatnia edycja:
Anulka bo z tym emkiem zmyłke dałam,nie?;)))))Dzielny był chłopina,dzielny:))) Gattinka swoja drogą,wytrzymała te wszystkie ekscesy i wierceniem sie wspierała mamusie;)))
Dziewczyny czy ja moge podesłac Wam fluidki razem z pawiami??? Niech któras się zlituje:-(Ło matko nie mam juz mocy:-(

No chyba mi na złość robicie;))) Ze niby tak zajebiście byście sie czuły...ciekawe:-DJa juz tu ostatnio pisałam,ze te co tak twierdza na bank ciąze przejdą bezproblemowo,nawet bez zgagi:-D Takie mądrale,prosze ,prosze...a ja właśnie zwróciłam taki dobry obiad i chyba na tym nie koniec:(((( Ratunku!!!

Anulka a prosze bardzo,o to wymiotne fluidki ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~;)

Emka Ty nie bądz taka niecierpliwa. zobaczysz wszystko przejdzie i jeszcze będziesz wcinac i wcinac i konca nie będzie widac,ciagle głodna będziesz a doopa coraz większa:-D:-D

Emuś dziękuje ci jak nie wiem co za te wymiociny:-D

Kochanie Ty moje ale ja bardzo bym chciała,zebys w najbliższym czasie puściła choć jednego pawika rano:)))Nie życze nikomu kilku tygodni męczarni,ale jednego pawika dla zasady tak;))))

Ja z młodym jak w ciazy byłam to na naukach przedmałżeńskich ciągle z kościoła wychodziłam na żyganko a pogadanki o zabiezpieczaniu sie akurat były więc śmiechu było co nie miara,nawet księżulek sie śmiał.żygoliłam tak dość długo,mięso do konca mi smierdzialo, nawet jak u sąsiada gotowali, i dzieciak urodził sie zdrów jak ryba.Kochana ja wiem ze to marne pocieszenie ale kiedys tak to sie mawiało,ze jak jest żyganie to wszystko idzie w dobrą strone.

Gatto hej Kochana, jak sie czujesz?

reklama
Taki rzyg na zdrowie Anulka?? hahahahahaa

czuje sie dobrze, dziekuje. W domu to jednak inaczej sie zdrowieje :-) ciagnie mnie rana na szyji, ale dam rade. Wlasciwie to nic nie robie, leniu****e:-D we czwartek mi sciagna szwy chyba.

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry