reklama

Odskocznia;))))

reklama
nareszcie jestem!!! tzn. na forum bo w domu to już od środy ale nie miałam chwilki żeby usiąść do kompa :-( ciągle albo nowe obowiązki albo telefony i zdawanie relacji albo odwiedziny gości... postaram się już Was nie zaniedbywać i na życzenie Gatto spróbuję jutro wstawić fotkę małej. u nas na razie wszystko w porządku - mała miała podejrzenie żółtaczki przy wypisie, ale dzisiaj byliśmy na kontroli i jest wszystko w porządku. lecę spać bo coś się nie mogę z tych emocji ostatnio porządnie wyspać

a z tym przesyłem rzygów to się udałyście :-D:-D:-D

buziaki dla Wszystkich!!!!!!!!!!!

Martusia

Ostatnia edycja:
bett ale masz sliczna dziewczynke , buziaki dla was
emka nie zeby cos ale uwazam ze chociaz krotka wiadomosc mozesz napisac co!;-)
gatto to samo
czarna widze po zielonym :-Dze jestes, jak sie czjesz

a ja dostalam okres i leb mi peka, mam wrazenie ze czaszka z gory sie otwiera ;-)

pozdrawiam was balbiny!!!!!!!!!!!!!!!

bett , śliczna córunia , jeszcze raz gratuluje !

Anulka , ach ty szpiegu , jestem cały czas podczytuje , ale niewiele piszę .... czasu brak , nawał pracy i stres czy z "małym" jest ok , bo ostatnio brzuch mnie pobolewa

Aniunnia buziaki dla waszej dwojeczki
czarna &&&&&&&&&&&, nie napisze ze masz sie nie przejmowac bo strach twoj rozumie, ja w ciazy nie jestem a jak pomysle to juz sie boje, wiec to zrozumiale jest ale na moje oko :-)to fasolinka ma sie dobrze.buziaki.

EMKA TY CHOLERO GDZIE JESTES????pisala cos ze jej nie bedzie czy jak?
Zjolka jak tam?
bett caluski dla malej

wszystkie was pozdrawiam .

Anulka - dzięki. jak Twoje spacery? no właśnie nie kojarzę żeby Emka coś pisała że jej nie będzie, ale w ogóle coś dziewczyny mało aktywne są - czyżby zapadały w sen zimowy?

reklama
bett chyba masz racje ze poszly na zime spac:-D, a co do moich spacerkow to dzis juz bylam na zakupach , razem z mezem , musze go wyciagac na spacerki bo brzusio mu sie robi coraz wiekszy,teraz robie pierogi ruskie i zupke pomidorowa ,potem cos na allegro mam zamier popatrzec za ozdobami swiatecznymi bo chce aby moje mieszkanie w tym roku od poczatku grudnia bylo swiateczne , przytulne i takie mam zamiar urzadzic. juz pokupilam swiece, teraz patrze za cynamonem, wanilia aby ladne kompozycje zrobic.jablka sama ususzylam , sliwki tez, grzyby mam , kapuste zakisilam ehhhhhhhhhhhhhhhhhhh ale kurcze dopiero 20 listopad:-Da ja juz bym chciala tak ladnie domek udekorowac.no nic musze poczekac jeszcze.

bett moze dasz jeszcze jakies zdjatko malutkiej co?

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry