reklama

Odskocznia;))))

Jestem,jestem kochane:)))) Zmięta ale jestem:-D Nie mam jeszcze swojego kompa,dlatego tak sporadycznie zaglądam:( Moze jeszcze z tydzien i wrócę na stałe.
Bett ale mała jest słodaśna:))))))))))))))))
Anulka ja mam tylko nadzieję,że do Świat mi troche mina te cholerne dolegliwości,marzy mi sie już smaczne jedzonko;)
Gatto jak się czujesz kochana??Co u Was?
Zjolka gdzie sie podziewasz??
Buziaki kochane moje!!!

reklama
hejka :)
bett a jednak się zdecydowałaś na rozpakowanie? :-D a już myślałam,ze do Bożego Narodzenia ci zejdzie;-) Martusia śliczności!
anulka a dekoruj na zdrowie :-)W razie czego powiesz,że przejęłaś modę z NIemiec -tam od września już są ozdoby świąteczne...
emeczko współczuję tych pawików,ale jak piszą dziewczyny -przynajmniej tyłek nie rośnie:-)

Ja ledwo uporałam się z zaleglościami w pracy,a tu już tyle do nadrobienia na bb?:szok::-)

Bett - nie gratulowałam , więc GRATULUJĘ!!! A teraz o małej - jest przekochana , do całowania i tulenia :*
Anulka - nasz wątkowy detektyw :-p Ja przy Tobie jestem leń domowy, w sensie że u mnie w domu nie ma takich cudności kulinarnych, zapachowych i dekoracyjnych :)
aniunnia - "dotarliście się" już z Tobiaszkiem? ;-)
emka - bidulka, ale ciąże trzeba czuć, żeby była pewność że wszystko dobrze :tak: obyś na święta mogła sobie poużywać w potrawach :-)
zjola - ŻYJESZ??? Jakie plany? ;-)
czarna, anty i reszta która się mało odzywa ( łącznie ze mną :zawstydzona/y: ) - buziaki

Anulka - suuuper, kupuj, kupuj bo przed samymi świętami to długo będą przesyłki szły. ja już też się nie mogę doczekać pierwszych świąt z małą. ma już nawet odpowiedni strój renifera. co prawda za dużej interakcji jeszcze w tym roku z nią nie będzie ale i tak się nie mogę doczekać i nawet to że sobie nie pojem za bardzo mnie nie smuci

Emka - dziękuję. super że jesteś i że wszystko "ok"

Anty - nooo wypadało się już rozpakować, w końcu ja nie słonica ;-) to kiedy ruszasz ze starankami? wiesz, że Ci nie popuszczę :no:

Anastazja - bardzo dziękuję i serdecznie pozdrawiam!

Anulka - mówisz, masz:

Załączniki

• SAM_6715.jpg
    SAM_6715.jpg
    12,8 KB · Wyświetleń: 41
Ostatnia edycja:
Dziewczyny na cpp zrobiłam listę naszych fasolinek,zerknijcie czy kogos nie pominęłam. Chciałam w ten sposob ogarnać nasze mamuski,bo juz sie pogubiłam.

Żyję ale w pracy makabra a w domu etap remontu i biegania po sklepach z kafelkami itd. Coś mnie na dokładkę rozbiera, więc może na chorobowym z wami popiszę, ech.

Buziaki dla wszystkich

hura, jak od razu razniej na tym watku sie zrobilo jak cos napisalyscie.
emka potem napisze priva ale patrzylam na liste na cpp i wiesz co moze lepiej zrobcie sobie np, imie, planowany termin porodu . bo tygodnie zmieniaja sie a termin porodu nie. ale to tylko taka moja uwaga , nie wtracam sie zeby nie bylob:-Dciesze sie ze jestes
zjola oj ty zabiegana kobieto
anastazja z twoich odwiedzin tez sie ciesze wiesz:tak:, co tam w krakowie moim ukochanym miescie

no i cala reszte caluje, te ktore tylko czytaja a nie pisza rowniez

angel a ty gdzie sie podziewasz

bett slicznosci

Ostatnia edycja:
anastazja no średnio.. Jak już minęły mu te ulewania tak mu sie płączki włączyły przy karmieniach, ze nie zjada wszytskiego, bo sie tak drze.. Nie może biedaczek sobie popierdzieć i chyba o to chodzi.. Teraz tez marudzi i nie wiem o co... O 20 kąpanie.. Mam nadzieje, że się uspokoi.. Już kąpiemy go sami.. Bo tak to mama i siostra pomagały.. A co u Ciebie?

bett ha ha jesteś bardziej upierdliwa jeśli chodzi o moje staranka niż mój m :-) ,ale na razie się wstrzymuję bo mamy z m ciche dni ;-).Zupełnie mu odbiło z zazdrości po sanatorium (jak znam go siedem lat tak go jeszcze takim nie widziałam),więc musiałam urządzić strajk okupacyjny,żeby trochę ochłonął ;-)No przecież nie dam się zamknąć w czterech ścianach,bo on jest zazdrosny!:szok: Na tym drugim zdjęciu Martusia jeszcze słodsza...
anastazja również pozdrawiam i choć to trochę egoistyczne z mojej strony,to jednak trochę cieszę się,że nie tylko ja nie mam na nic czasu ;-)bo już myślałam,że jakoś nie umiem się zorganizować albo cóś...

Ostatnia edycja:
reklama
anulka- Kraków, ten ciemnogród - jeszcze stoi, choć dziwię się że tutaj ludzie się nie pozabijali na drogach, oświetlenie włączają pół godziny po zapadnięciu zmroku :szok::crazy: a tak to codziennie mgły i nic poza tym :-pa no i jeszcze imprezy , zabawa i studenci :-p
aniunnia - ojoj to nie dobrze z tym zagazowaniem się, ale później jak zacznie, to będzie jeszcze upominała :-p u mnie po staremu, stare miasto, mąż też ten sam :-p praca ta sama, znajomi nowi - no bo jak to w szkole - poznaje nowych ludzi, aha bo nie wiem czy mówiłam - na stare lata poszła m do policealnej na rachunkowość :-D:-D
anty - muszę Cię zmartwić, nie mamy czasu bo własnie jesteśmy niezorganizowane :-p:laugh2: z tym czasem to porażka, ucieka przez palce, patrzę a tu już piątek :eek:

zjola - pokazuj płytki , to pokaże Ci moje :laugh2::-p

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry