reklama

Odskocznia;))))

Gatto , dobrze że już po wszystkim :)
Anulka , a jak Tobie w końcu ta wizyta poszła , cyto ok?
Emka , współczuje tych mdłości , jezu ja dobrze że ja nie mam , ale w sumie w żadnej ciąży nie miałam

reklama
Gatto, jestem na forum od niedawna i nie jestem w stanie doczytać wszystkiego... czy mogłaś napisać z jakiego powodu miałaś operację? jeśli chcesz oczywiście:tak:

Ja 7 na plusie :zawstydzona/y::zawstydzona/y:
Emka pewnie na minusie bo rzyga jak kociak:-(:-(

Matita mialam usunieta tarczyce, bo w trakcie Hashimoto odkrylam rowniez guzek, ktory zostal sklasyfikowany jako papilare (to chyba rak brodawkowy po polsku), takie jest podejrzenie, wiec w zwiazku z wystapieniem tego typu choroby w mojej rodzinie jakies 6 lat temu, lekarze zdecydowali o usunieciu. Czekalismy na bezpieczny dla dziecka II trymestr i jestem swiezo po operacji.

Gatto i jak się czujesz? Rana na szyi do tego jescze brzuszek i inne dolegliwości .. chyba bym nie dała rady.. Ja tez mam guzek na tarczycy, ale mija endo nie kazała usuwać...

Aniunnia zalezy od tego jaki to guzek, moj jest dziad zlosliwy znaczy byl. Poza tym jak sie musi to sie daje rade i ty tez dalas z twoimi problemami, bo mialas ich tez sporo. Czlowiek nie zdaje sobie sprawy ile moze zrobic, zniesc dla dobra wyzszych priorytetow dopoki go nie spotka taka sytuacja.
U Was juz sie jakos uregulowalo wszystko?

Bett jak wrocisz zapodaj fote Martusi!!

Gatto, dzielna z Ciebie babeczka, trzymam kciuki aby wszystko się wygoiło a malutka (córeczka?) rosła jak na drożdżach:tak:
Masz rację - dopóki się czegoś nie musi przejść, przeżyć to wydaje nam się, że nie dałybyśmy rady... kobiety są silne, potrafią walczyć o swoje!

Gatto u nas wyregulowało się tyle, że kazdy dzień wygląda tak samo czyli od 5.00 rano jest darcie, je mniej więcej o tych samych porach, z tym ,ze w dzień za małe te porcje. Powinno być juz jakies 110- 130 ml a on je w dzien po 60-80ml. Wieczorem kąpanie o 20.00 i znowu darcie do ok.22.00 i spanie. Potem spi jakies 4 godziny ( to najwięcej na co go stac) i jedzenie nocne. I tak kazdy dzien a chcialabym,zeby w nocy więcej przesypial, wiecej jadł w dzien i zeby tych płaczków nie było. No ale nie mozna mieć wszytskiego ;-):-)

reklama
Witajcie dziewczynki co u Was ?ja już zaczęłam zakupy przedświąteczne i kupiłam chrześniakowi prezent takie duże auto w Kauflandzie za 35 zł , sobie spodnie i mężowi bluzę i spodnie na urodziny bo wczoraj obchodził 27 latek już ma jak ten czas leci ....
Aniunnia- ja marzę o takim darciu :) wszystko zniosę byleby mamą zostać :) miło poczytać o przebojach młodych mam :)

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry