reklama

Odskocznia;))))

reklama
Anty - z tego co pamiętam to jeszcze nie tak dawno to Ty urządzałaś mu sceny zazdrości bo się spojrzał na jakieś dziewczyny... jeśli jemu też z takim entuzjazmem opowiadałaś o swoim sanatorium jak nam, to się nie dziwię że się chłopak trochę zaniepokoił... ja się zaniepokoiłam jak nam opowiadałaś że nie chcesz wracać... a jeszcze jak mu żartowałaś że mu przywieziesz dzidzię już zrobioną to co się dziwisz? oj babo, babo, nie szukaj już wymówek tylko bierz się do roboty!

Gatto - najważniejsze że wycięli to cholerstwo! teraz będzie już tylko lepiej &&&&&&&&&&&&&&&&& a gdzie mam siedzieć jak nie na bb? przecież nie będę cały czas sprzątać, w końcu muszę odpocząć po porodzie :-p a gdzie lepiej odpocznę jak nie z Wami?

Myszko - dziękuję! u Ciebie już prawie półmetek :tak: jak się czujesz?

no nie az wstyd , ta co dopiero co urodzila a wiecej czasu na bb ma i sie udziela , a reszta gdzie?
takim moim prostym zdaniem czaa by bylo ozywic ten watek co ?bo cos zanika, wiec meldujcie sie babki, chocby jeden wpis dziennie, co wy na to?zjolka, czarna, magda, anastazja, angel , i cala reszta co zapomnialam waszych nickow :-D

Anulka no zapomnialas, bo jak kazdego wywialo, to sie go i zapomnialo:baffled: Do szeregu babki i meldowac sie tu!!
Ja se zrobilam herbate i rodzice mi przywiezli delicje to je jem. Cos czuje, ze sie ostanie tylko pudelko jak moj eM wroci. A potem dupa rosnie!;-)

Bett my czujemy sie dobrze, w poniedzialek mialam wizyte (troche nie planowana, ale co tam byla ;-)) wiec miesiac temu doktor dopatrzyl sie fiutka, a w poniedzialek na polowkowych pomiarach fiutka juz pewien nie byl, bo Bobo wsadzilo sobie miedzy nogi pepowine i sie nia bawilo :-D za cholere nie chcialo jej odsunac, pomimo szturchancow, uciskow, gadania i smyrania... nie i juz :-D
Dziecie troszke wieksze z om 18tc4 wg pomiarow 19tc4 i cale 20 cm szczescia :-)
Dostalam 450mg magnezu w 3 dawkach na dzien i wizyta na 19 grudnia planowana :-) chyba, ze znow spanikuje i polece wczesniej ;-)
A u Ciebie widac Anioleczek grzeczniutki i nawet pozwoli mamusi na relaks przy kompie :-) oby tak dalej :-)

reklama
Witam sie z kawusia,ogarnelam troszke mieszkanko , wstawilam pranie,bylam po chlebek, i teraz sobie kawke zrobilam . nie wiem dlaczego ale najbardziej smakuje mi ta 2 kawa w ciagu dnia.zarz zajme sie wystawianiem ubran juz nie noszonych na allegro , ostatnio udalo mi sie sprzedac prawie wszystko wiec dodatkowy grosz wpadl a chomokowac nie lubie , wole jak w szafach jest luz a nie nabite bo zawsze to pretekst,, ja nie mam co na siebie.....,, wiecie nie ?:-D

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry