reklama

Odskocznia;))))

a ja się witam z herbatką laktacyjną :-D

Myszko - no właśnie pamiętam jak pisałaś że będzie chłopak, a tu taka niespodzianka... a coś się stało że spanikowałaś i miałaś nieplanowaną wizytę? hmm co do tego grzeczniutkiego dziecka to nie do końca jest tak jak piszesz. otóż moja córa jest bardzo konsekwentna w tym co robi czyli jak śpi to śpi ładnie 3-4h i się nie budzi w trakcie ale jak już się obudzi to marudzi przez 2-3h, więc jak ma fazę spania to ja zazwyczaj robię sobie coś do jedzenia i picia i zjadam przed laptopem. później jakieś sprzątanko, pranko i zaraz znowu się budzi.

Czarna - ale u Ciebie suwaczek pędzi!

Anulka - a ja w ogóle kawy nie lubię a co do tego że nie mam co na siebie włożyć to u mnie standard. tak się cieszyłam że po ciąży będę miała większy wybór ciuchów (bo w ciąży prawie nic nie kupowałam i miałam ciągle te same zestawy ubrań) a teraz co biorę jakąś bluzkę to stwierdzam że mi niewygodnie będzie w niej karmić i znowu jestem skazana na kilka bluzek :-( z tego co patrzyłam na necie to dopiero 28 grudnia ma być premiera

Gatto - mam kilka stron do nadrobienia na cpp ale teraz to aż się boję zajrzeć

Kobietko - super, że nie musisz dzisiaj gotować i masz chwilkę dla siebie

Anty - to co z tymi starankami bo nie doczytałam? ;-)

reklama
Witam :)wreszcie mam spokój w pracy i mogę do was zajrzeć :-)
Bett gratuluję serdecznie:-D
Anulka jak tam zumba? Moja instruktorka się przeniosła do innego fitness klubu więc już nie chodzę i strasznie mi tego brakuje:dry:
Ziola egzamin zdany?

Magda witaj :-), zumbuje dalej:-)), jak akurat nie ma zajec to chodze na spacery takie dlugasne ,jakos tak juz sport wszedl mi w krew. Co u ciebie ?poza brakiem zumby:-))??
bett wyspalas sie ?herbatki lektacyjne tez sa dobre z tego co pamietam , tzn; ja pilam herbatke z mlekiem z tego co pamietam , wieki temu to bylo ale chyba tak to wygladalo.
no wlasnie 28 grudnia tez czytalam a potem gdzies ze jednak doiero w styczniu...bo niby przed siwetami ludzie kasy nie maja a po swietach niby beda miec?kto ma chec isc na ten film do kina to pojdzi czy to przed czy po..buziaki dla Martusi

baby co warzycie?:-D
ja robie lazanki , najem sie ze ho!potem z mlodym do fotografa jade bo mieli w szkole robione zdjecia na tablo a ze robili po w-fie a ze moj ma dlugie wlosy to wyglada na tym zdjeciu jak zmokla kura -doslownie!wiec musze sama na wlasny koszt zrobic bo samej mi sie nie podoba na tym zdjeciu. swoja droga kto robi zdjecia po w-f, moje zdanie jest takie ze wychowawca powiniem zareagowac i popatrzec jak dzieciaki wygladaja .

http://moda.allegro.pl/5-sweter-warkocz-zlota-nitka-pieknie-zdobiony-i2785239035.html

laski ktory kolor ladny?

Ostatnia edycja:
Madzia - egzamin zdany i legitymację już odebrałam :)

Anulka - mnie się najbardziej podoba beż potem szarość a następnie ecru, bo ja lubię złamane kolory

Ostatnia edycja:
Anulka - niby się wyspałam ale tak mnie dzisiaj głowa boli, że przez to czuję się tak jakbym się nie wyspała. też piłam herbatkę z mlekiem ale zauważyłam że chyba młodej nie służy nawet taka mała ilość mleka więc na razie odstawiłam i może zastąpię je sojowym za parę dni. o tym styczniu nie widziałam nigdzie informacji tylko o grudniu. masz rację że trochę nielogicznie rozumują z tą kasą, ale ja to w ogóle nie rozumiem czemu u nas jest miesiąc później niż na świecie :rolleyes2: wczoraj ugotowałam rosół, więc dzisiaj mam spokój z gotowaniem. nieźle z tymi zdjęciami - a za te w szkole też płaciłaś? sweterek mi się podoba beżowy, koralowy i szary

Gatto - hmm kompoty powiadasz... nigdy nie robiłam ale chyba się skuszę

Zjola - jak zdrówko?

reklama
Pojechalismy szybko zrobic te zdjecia ,22 zl, nie placilam za te szkole -jeszcze!bo pewnie kaza zaplacic ale ja juz swoje wydalam wiec moga mnie cmoknac, nie chodzi tutaj o pieniadze , chociaz moglam cos innego za to kupic ,ale za brak odpowiedzilanosci wychowawcy. Nie chce za bardzo pyszczec bo w sumie juz sp konczy wiec dam spokoj.

magda ten sweterek tez super, ja ostatnio kupilm takijeden co ciagle sie drapie, tylko jak to ja nie doczytalam ze to nylon i mocher wiec czemu sie dziwic.

WŁOSKI SWETER KORONKA WYSOKA JAKOŚĆ KOLORY CWIEKI (2753190448) - Allegro.pl - Więcej niż aukcje. Najlepsze oferty na największej platformie handlowej.

o taki wlasnie model 2 . niby fajny ale swedzi.

Zjola a co u ciebie?kiedy testujesz?

Ostatnia edycja:

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry