reklama

Odskocznia;))))

bett póki co to się staram,zeby nie oszaleć:baffled: choć już może odrobinę za późno...
anulka podeślij trochę łazanek-uwielbiam je... A sweterek bym wybrała siwy,choć koralowy też cudny...

Ja jakoś nie umiem sobie znaleźć dziś miejsca... W pracy jeden wielki dom wariatów,mąż mnie wkurza no nic tylko się upić ;) reflektuje któraś na jakąś Kadarke lub wiśnióweczkę?

Ostatnia edycja:
reklama
Gatto no i po co czytałaś cpp???Mało masz nerwów?Zrobilo się tam ostatnio strasznie smutno,sama do tego przylozyłam ręke:( Mam nadzieję,że koszmary juz sie nie powtórzą i odetniesz sie od tych tragedii.
Anulka widzę,że wrociłas do nas na dobre:)))) Ja mam nadzieję,że też niedługo będę częściej,poki co nie mam mojego kompa i mocy...
Kuźwa dziewczyny nie chce juz marudzic,ale to jest silniejsze ode mnie!ja pierd...do dupy wszystko!!!Jestem wkur... i tyle;(((

Anulka tradycyjnie chodzi o to samo,że nawet na pierd... spacer nie moge na dłuzej isć bo zaraz wiukam jak jakaś *******nięta...9tc u mnie a ja nawet nie daje rady sie cieszyć,czuje się jak jakaś wyrodna przyszła matka...Nie moge gotowac a lubię,w chacie gimela,bo nie mam mocy sprzatać...nie pamiętam kiedy byłam w jakimś sklepie...wygladam jak pół dupy zza krzaka...jest mi z tym ciężko bo nie jestem jakimś anemikiem,zeby tak wegetować...
I jak chcecie to mnie zlinczujcie...wiem,ze niejedna chcialaby byc na moim miejscu,bynajmniej tak niektóre się deklarowały...

anulka pigwa jak dla mnie ciut za słodka,a jeśli wiśnióweczka to tylko Soplicy. Miodzio:-) To co-pijemy?:rofl2: za zdrowie ciężarówek oczywiście...
emcia skarbie ty nasze współczuję ci z całego serca...Ale nie myśl o sobie jak o wyrodnej matce do jasnej anielki !!! Z tego co piszesz już od jakiegoś czasu to nawet Matka Teresa by miała dość.Radość z ciązy swoją drogą,ale nieustanne pawie i mdłości każdego by wykończyły.Trzymaj się jakoś,to przecież musi kiedyś minąć,no...

Ostatnia edycja:
Emka wszystko za jakis czas sie unormuje ,szystko wroci do normy,jeszcze bedziesz na maxa cieszyc sie ciaza - zobaczysz. a teraz? no czaami tak Kochana jest, ze dzieciatko od pierwszych chwil ,,wysysa,, z nas energir,czujemy sie gorzej ,wygladamy gorzej,ale to dobrze ze o tym piszesz , pozwo lsobie rozladowac stres.Wiesz jedne wogole ,,nie czuja,, sie w ciazy, inne maja tych oznak az za duzo .

Anty to chlup w ten .... dziub!zdrowie !!!!!!!!ciezaroweczek!!!!!!!

czy wy widzicie jak ja po chinsku pisze?i zadna nic nie powie!:-p

Ostatnia edycja:
Emka wybacz, juz nie bede! sie denerwowac:tak: Matko kochana, ty sie tak wykonczysz?? imbir nie pomaga?? leki tez, nie wiem jak to sie nazywa-mamarin?? kurcze wszystkie flaczki wyrzygasz:-(
Wiesz, generalnie jak pupa ladna to i pol zza krzaka nie wyglada zle:tak:;-):-p

Ale jestescie!!!!!!!!!!!!!!!, na ta wisnioweczke to sie zaslinilam!!!!!!!!!!!!!!!!

reklama
Anulka a dawaj śmiało :-D będzie mi raźniej:-D
Gatto no próbowałam juz wszystkiego,imbir,migdały,mamarin:( Chodze i wiukam,bekam,czkam,cofa mi się...a jak juz dopadne porcelane to wióry leca;( W nocy zasypiam na siedząco...
Wczoraj moja mam zadzwoniła i mówi: a moze masz to na tle nerwowym jakimś,albo zaduzo o tym myślisz i to się nasila...weź się umaluj,uczesz,idź gdzieś...Taaa-idx i sie za rogiem wypierd... z braku sil albo idź z makijażem 6 razy dziennie rzygac...no i faktycznie uwielbiam sobie wmawiac,ze dzień bez pawia dniem straconym...No ręce mi opadły,ale co zrobic,tak pouczają tylko te co super ciąze przechodziły...

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry