reklama

Odskocznia;))))

reklama
m7459187.jpg
tez moga!

Bett - mam katar i kaszel taki jak galopujące suchoty :dry:.

Anulka - ja Cię proszę, Ty mi tu z testowaniem nie wyjeżdżaj! Ja w ogóle o tym zapomniałam i to dobrze. Nie nastawiam się i nie testuję, nie ma mowy! Na razie zajęłam się chorowaniem, nadrabianiem bloga (dzisiaj dodałam dwa posty) i pieczeniem barana, uff.

Anty - ja, ja reflektuję! Ja!

Emka - dawaj, ja mogę rzygać :tak::tak::tak:, no bankowo :) A co do twojego picia, to i w 2013 możesz nie nadrobić. Zanim urodzisz, potem będziesz karmić, no nie chcę Cię martwić ale picie to ty nam zostaw.

No i już wszystkie poszły :-(

Zjola przepraszam ,myslalam ze mimo wszystko dzialacie dalej i czekasz na efektytej pracy jakze przyjemnej .
ja juz przyszlam-wzdelo mi brzuch po tych lazankach az zaluje ze wogole je jadlam,teraz pije herbatke z kminkiem .

laski a idziecie gdzies na sylwestra?

Anulka - my się po prostu nie zabezpieczamy ale ja nie chcę już się nakręcać, bo zwariuję. Ja nawet kalendarzyka nie prowadzę i ostatnio gęsto się zastanawiałam kiedy ja tak w ogóle miałam @? Kiedy jajko znoszę to wiem, bo mnie w boku rąbie ale o całej reszcie zapominam.
Na sylwestra chcemy iść do takiego zajazdu, gdzie już dwa razy byliśmy. Fajnie tam jest, dobra żarcie i fajna muzyka a i otoczenie przyjemne dla oka.

A ja generalnie bojkotuje Sylwestra w sensie takiego konkretnego z tancami itp. Zawsze pracowalam, znaczy pilnowalam dzieci, a odkad jestem tutaj to chodzimy na pizze hehehehe. Jak dla mnie to moge siedziec w domu i film dobry ogladac:tak:

Zjola no i moze lepiej, ze nie myslisz.....co ma wisiec nie utonie. Jak ma przyjsc to przyjdzie. A co w koncu z tego barana robisz??

reklama
bo to ogolnie chore jest aby wydawac 300 zl na pare godin,do tego ubrac sie trzeba,jakas wisnioweczke podreke i spora sumka sie robi. Ja w tamtym roku bylam u znajomych i bylo super!
Z barana to dobra kielbaska jest!

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry