reklama

Odskocznia;))))

reklama
Emka to sobie rzygniesz w mamina porcelanke, pewnie sie nie pogniewa jakbys niezdarzyla ;-)
Anty, Zjolcia mnie sie podejscie do imprez zmienilo zaraz po porodzie a ostatniego Sylwka odbebnilam do 2 i biegiem lecialam do mamy ex po mlodego ;-) mloda glupia zamiast sie wyspac i dopiero dziecko odbierac to ja na odwrot .-D jak zwykle zreszta :-D
Bett my zakazu nie mamy, nawet o ograniczeniach doktorek nic nie wspominal... tylko moj sie boi i zanim polecialam biegiem do ginka w poniedzialek jeszcze sie dopytywal czy nic tam nie popsul ;-)
W sumie kiedy teraz mi sie trafi cos wiecej poza przytulaniem to ciezko powiedziec ;-)

hejka, przyszlam z pracy po 13, pojechalam na zakupy , teraz skonczylam sprzatac, moi panowie siedza w pokoju i graja w cos tam.a ja mam luz, nareszcie, pojde pod prysznic , zaaplikuje jakas odzywke na wloski i koniec na dzisiaj.mlody mowi ze u nas w domu juz pachnie swietami , chyba przez te mandarynki :-D, a dzis kupilam zolty lenor i powiem wam ze przypomina mi mlode lata, mialam 17 lat jak swieta spedzalam u braci w niemczech i ten zapach kojarzy mi sie wlasnie z tym wszystkim.wtedy wydawalo mi sie ze w raju jestem, bo u nas taka szazyznabyla.
emka kochanie ty nasze umaluj sie , ubierz ladnie, wyprostuj wloski niech chociaz na zewnatrz jest ok, a jak bedziesz miala ochote to zygaj ile wlezie , w twoim stanie wypada i juz, i niczym sie nie przejmuj. jestem z toba -pamietaj.
gatto jak sie masz
zjola, anty buziaki
anastazja ja w krakowie bede w grudniu , jezdze od paru lat na ten targ bozonarodzeniowy, to nic ze jest tam drogo ale na pierogi jedzone na stojaco podczas mrozu zawsze mnie ciagnie, a no i na grzaniec rzecz jasna.

myszka a ja to jak mlody byl maly to nie mialam kasy aby isc sie bawic , jak podrosl to chcielismy z nim byc w te noc, a teraz to on za chwile tez pojdzie do kolegow wiec moze teraz jest czas na zabawe .ale ci pedzi ten suwaczek.

Ostatnia edycja:
Anulka pedzi, bo probuje Gatto dogonic ;-) :-D my mielismy Sylwki z doplata bo moj ex jako ochrona robil, ale z zonkami i dziewczynami jego znajomych mialysmy bali az nadto ;-)
ale bym zjadla pierozkow, dzis juz nic nie kupie jutro pozamykane wiec w poniedzialek sobie narobie i sie najem a co :-D

no coś się nie umiemy zsynchronizować:-)

Wstawać śpiochy,szkoda tak pięknego, mglistego,pochmurnego,wilgotnego dnia:-)
Mnie m obudził o ósmej,a sam teraz śpi:wściekła/y:Dobrze,że nie mam broni bo bym strzelała:wściekła/y:

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry