reklama

Odskocznia;))))

Hejka:-) Ja na sylwka idę na salę jak co roku ze znajomymi. Sukienkę i buty mam więc wcale tak drogo nie wyjdzie.
Emka mnie w ostatniej ciąży też mdliło i wiesz co mi pomagało? frytki:-p

reklama
ja też mam dziś słoneczko,ja też:tak: i całe szczęście,bo jakby przy tych zawirowaniach na budowie jeszcze była taka pogoda jak wczoraj to nic tylko się utopić w suchej rzece... A tak to od razu chce się żyć:-)

Anulka no nie bylo kolorowo,jednak godzina drogi dała mi do wiwatu,wytrzęsło mnie w aucie,wiec u mamy pół dnia zaciskałam zeby,zeby w tym makijazu nie wymiotowac;) po powrocie do domu nadrobilam straty,cały wieczór az do północy rzygałam 9 razy...dzisiaj jestem wymięta w cholere...do dupy:((((
Gatto po co siedzisz na tych 30tkach skoro masz 18??? ;)))

gatto ja wkrotce koncze 19 hihihi
anty mowisz ze u ciebie tez taka hujnia jak masz okres?ja mam to samo, zimny pot, slabosci, gorac az mi do podstawy czaszki bije , wrazenie ze zaraz odjade,,,eh,,,sks?:-D
emka kurna a lekarz nic ci nie dal na te mdlosci?pewnie schudlas co?buziaki
gatto na 30tksch siedzisz?dobrze emka mowi zes tam za smarkata hihi
ja dzis zamorduje moje dziecko, juz nie wyrabiam z nim, siedzi i paru zdan nie umie sie nauczyc po niemiecku, co chwile cos wymysli zeby tylko sie nie uczyc, prosze powiedzcie mi ze to sie zmieni, HILFE!!!!!!!!!

Anulka nie ma rady na te dziadostwo jak nic nie pomaga,jedyne co to moge łykac mamarin,ale niestety na mnie nie działa:((( Będe dalej zdychac i ryczec z niemocy...
A syna nie męcz;) Jak będzie musiał poprawiac złe oceny to zrozumie,że matka miała rację i warto uczyc sie na bieżąco.
Gatto no widzisz,nawet Anulka potwierdza,ze jeszcze smarki ci pod nosem wiszą a juz pchasz sie w doroslość;)))

Wiecie co...denerwuje mnie mój suwaczek,bo mam ta świadomośc,ze ciążą jest o półtora tyg młodsza:( Póki co za zaleceniem Gatto nie zmieniam go...może faktycznie za jakiś czas fasolka wielkościa sie jakos wyrówna...

reklama
A buuuuu.....a ja juz sie przyzwyczailam do 30tek a tu taki klops:eek:

Anulka nie pociesze cie.....ja przez 6 lat sie uczylam niemca i umiem tylko niszt fersztejen :-D:-D

Emka bidulka jedna.....sluchaj widze, ze masz za tydzien wizyte....zobaczysz co ci powie ginek i wtedy zmienisz suwaka, ok?? no chyba tydzien wytrzymasz??

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry