reklama

Odskocznia;))))

reklama
Witam z kawusią ostatnio mam ciągle gości nie wyrabiam już się żeby na forum wejść dziś mam spokój siostra siedzi w domu i pichci dla męża bo mój szwagier przyjeżdża z Niemiec na parę dni i wraca tam więc mu wałówkę szykuje i tym sposobem ja mam luzik :)więc wpadam do Was:)

Ale sie ciesze ze jest odzew
Zjolka witaj
anastazja ale to glownie rzeczy po moim mlodym , i troszke ubran ,,roboczych,, od meza, oni tego dostaja duzo a polowe nie wykorzysta , koszul to mam bardzo duzo ale co z tego jak one takie co sie te pagony tam daje i nikt kto nie mundurowy tego nie kupi.ale zawsze uda sie cos sprzedac.
Anty powiem ci ze masz i tak wyrozumialego chlopa , dokladnie uwazam taj jak bett pisala, ale wiesz odrobinka zazdrosci pomaga w zwiazku, cos o tym wiem,bo moj to zazdrosny o tych kolesi z silowni jest, choc jak juz kiedys pisalam mnie pociagaja raczej panowie w umazanych ogrodniczkach.

orientujecie sie moze kiedy wchodzi do kin ,,hobbit,, ?bo premiera swiatowa jest 14 grudnia a u nas podobno ma byc po swietach, tylko daty nie podaja,moze ktoras ma jakas kolezanke co pracuje w kinie?bardzo mi zalezy bo obiecalam mlodemu na mikolaja ze prezentem bedzie film a po swietach to juz goowno za przeproszeniem

Ostatnia edycja:
Helol

moja siostra tez jest mistrzem allegro, duzo sprzedaje, choc teraz to chyba akurat ma przerwe. Ale generalnie duzo jej sie posprzedawalo rzeczy. Ja sie tez kiedys w to bawilam, ale teraz jakos za daleko mam :-D

Faktycznie dziwne to jest, ze jesien, zimno, a tu zero ruchu (pisze ogolnie o BB), bo na innych watkach ktore sledze tez jakos tak nieruchawo, no moze oprocz cpp :-( wczoraj sie naczytalam i spac nie moglam, mialam koszmary:-(

ja wlasnie wczoraj i snilo mi sie to wszystko, spalam okropnie zle! ja sie chyba nie nadaje na ten watek, ale on mi tak bardzo pomogl jak sama bylam w potrzebie.....

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry