reklama

Odskocznia;))))

hej babolki,

watek zemrze, jaki taki tu ruch bedzie heheheehhe

Bett Martusia slodka!!! Ty to terminatorka, ledwo co urodzila, juz na BB siedzi :)))))

U mnie byli rodzice przez tydzien wiec nie zagladam wlasciwie. No i moj guzek okazal sie nowotworem tarczycy (a wlasciwie to potwierdzil, bo juz to z biopski wyszlo). Jak nie urok to sraczka. Byle by do przodu !!

Anastazja a ja Krakow uwielbiam, mieszkalam tam przez prawie 15 lat (no z przerwami:tak:) i zawsze chetnie wracam.

reklama
anastazja toś mnie pocieszyła :-p:-) ale jak tu się zorganizować skoro doba ma tylko 24h?
gatto i co dalej z tym guzkiem?Myślałam,ze po operacji już jest koniec twoich problemów zdrowotnych...

gatto - Ja już 10 lat tu mieszkam i z każdym rokiem zastanawiam się czy dobrze wybrałam ( wiem że dobrze, bo jakbym tu nie przyjechała to bym męza nie poznała :-p
ojjjj i co teraz będzie? rozumiem że wszystko już będzie tylko w porządku? skoro wycięli to nie ma już tego złoczyńcy?

anty - ale Ty coś robisz, czy Ci czas ucieka przez palce? :-p bo mi to drugie :confused2::-p Jak mam coś zrobic, to zawsze znajdę czas na bb , na przeczytanie wiadomości, obejrzenie serialu, przeczytanie książki , ale nie na to co akurat muszę zrobić :-D

anastazja no różnie to bywa;-)Jak nie lubię tej czynności,którą akurat muszę wykonać,albo mam tego dnia "lenia" to też tak robię jak ty - wszystko inne tylko nie to,co powinnam.A jak mam wenę do pracy to bez problemu.Nie ukrywam jednak,że praca zajmuje mi lwią część dnia.Do domu wracam po 16 i już prawie noc:szok:

Babki ponieważ posiadam od jakiegoś czasu pół barana w zamrażalniku, toteż szukałam przepisu na ugotowanie lub upieczenie owego zwierzęcia i przez przypadek znalazłam blog o żarciu, z którego boki można zrywać. Żeby było śmieszniej pisze go facet, chyba jakiś górol spod samiuśkich Tater :-D Polecam Gotowanie na gazie I tak zamiast reklamować swojego bloga, reklamuję cudzego ale o swoim dodam, że jutro ciąg dalszy nastąpi :) Już jestem w połowie pisania.

Anastazja - nie mam jeszcze płytek, bo uświadomiłam M, że potrzebujemy na razie rur wod - kan, wylewki, cementu, tynku, gładzi, rur do CO i drewna na saunę a gdzie tam do kafelek - daleko jak stąd do Warszawy :baffled:

Buziaki

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry