reklama

Odskocznia;))))

reklama
Gatto kciukasy mocno trzymane za tego małego łobuza;-):-D
Ja mam wizyte po 15,wiec pewnie odezwe się przed 18.Ogólnie mam stan przedzawałowy ,wiec chodze jak jakis manekin:(
Buziaki,miłego dnia dziewczynki:)

gatto,emka &&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&.
angel witaj.u nas dobrze.mała rosnie w tempie niesłychanym,smieje sie w głos,rozszerzamy jej juz menu wiec przerobila juz banana,jablko,gruszke,ziemniaka,dynie,morele,na marchew jest uczulona.dzis mamy wizyte u alergologa,bo beda wyniki testow z krwi.mam nadzieje,ze z tego waszego zapomnienia cos wyniknie:-);-):tak:.magda nio to juz czuje co sie dzieje jak przechodzisz przez ten plac:-p:-):szok:.

a my juz prawie po remoncie.maz wczoraj pomalowal pokuj-kolor malinowy slicznie wyszedl.zostal jesio przedpokoj.ze mna juz lepiej tzn mniej nerwow jakos mam.w sobote byli znajomi z coreczka 4msc,posiedzielismy,posmialismy sie,ogolnie fajnie.

Czarna jak na razie widzę same plusy, zaoszczędzę na paliwie i mam trochę ruchu :-) myślę czy na stałe się nie przesiąść na komunikację miejską :confused:
Karola koniecznie wrzuć jakieś fotki, chętnie zobaczę jak wygląda kolor na ścianie :tak:

Dziękujemy kochane za kciukasy:-) U dziecka wszystko dobrze,zdrowe,przepływy super,waży 320g,z usg nadal jest o ten tydzień do tyłu,ale to od samego początku więc nie ma stresu:) Cholerka jest jedno ale...nadal nie mam potwierdzonej płci:baffled::szok::angry: Odwróciło się tyłkiem,leży sobie miednicowo,nie chciało współpracować.

Ostatnia edycja:
reklama
Gatto ciesze się,że u Was też wszystko dobrze:))))Ważne,że malutka nie zafundowała Wam znowu SPA;-)Za 10 dni będę dumną e-ciotką:))))))
Plenitude nie pamiętam jakie miało tętno:( a w zapisakch nie moge nic znaleźć:(

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry