reklama

Odskocznia;))))

reklama
tiaa, mój mąż właśnie skomentował moje chichoty nad laptopem, że jak na usg będzie siusiak to będzie chłopak a jak nie będzie siusiaka to dziewczynka:-D też mi odkrywca, dobrze, że przynajmniej jak to mówił to sam się śmiał:-D

Pleni z tymi oczami to pierwsze słysze...Według wyglądu brzucha to ja powinnam mieć chłopaka,a lekarz mówi,że skoro miesiąc temu skłaniał sie ku piczce to zdania nie zmienia mimo,że nic dzisiaj mały smark nie chciał pokazać:-DKurde jak ja nie lubie badań dowcipnych...wszystko mi tam ponaruszał i teraz jajnik mnie nawala:(

:) hehehe no widzicie... emka to cie maluch w balona robi... gorzej jak ci sie do porodu nie pokaze.... mi lekarz stukał w brzuch by wszytsko sprawdzic, kazał jesc słodkie przed wizytą by młode skakało:)

mysiak moje małe igra z losem,jak tak dalej będzie się ukrywać to pomaluje pokój na niebiesko i nakupuje różowych ubranek,więc jak to będzie dziewczynka to będzie miała chłopięcy pokój ale za to pasujące kolorystycznie lumpki,a jak będzie chłopak to będzie miał fajny pokój ale babskie ciuchy :-D:-D:-D Lekarz się śmiał,że jest leniwe bo stukał i pukał mu tam a on nic,coś sobie pomlaskał i olew totalny,ja kaszlałam,śmiałam się i znowu nic.

Dziewczyny bawie sie z Gattinka, ja jej wciskam te wszystkie gulki co ona mi na brzuchu robi, a ona potem wariuje. Wyglada to jak z tego filmu "Obcy" hehehehheheh

Emka no co ty???? Zrobisz z niej/niego transa!!:szok::-D

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry