reklama

Odskocznia;))))

Gatto jasny gwint jak ten czas leci:szok::szok::szok: 37tc,do tego za kilka dni cc:szok: Musze się psychicznie przygotować:-DZawsze mocno przeżywam porody znajomych,narodziny juniorków:tak::-)

reklama
Nie śmiej się,bo zawsze z nerwów czuję się jakbym sama miała rodzić:-DZ Tobą to moge się na suwaczki zamienić:-D A moja siora chce dopiero z porodówki dać znać jak będzie po:-(Powiedziałam jej,że się nie zgadzam,bo doznam szoku jak nagle dostane mms z fotką jej dziecka. Chce mieć czas na oswojenie sie z tą myślą,że lada chwila będzie na świecie;-):-)

gatto czyli trochę przeholowałyście :-D ale widać zabawa dla niej przednia i na pewno bardzo się jej podoba, pewnie Tobie hasanie pół nocy w brzuchu już mniej;-) no to po porodzie będzie się działo:tak:

060220131003.jpg

madziu na taki kolor jest pomalowany salon i poniekad pokoj malej,bo tez w nim jest.nie nauczona jest spac sama wiec mały pokoj stoi pusty.

Gatto - toż Ty zaraz rodzisz matko kochana jak ten czas leci , jak się czujecie w ogóle ?????
ciekawe czy mi też tak będzie ciąża szybciutko leciała czy też będzie się ciągła oby to drugie bo będę chciała się nią nacieszyć jak najdłużej to piękny stan:)
Ja to się postaram gdzieś tak koło lata dopiero ,ale zleci jak z bicza strzelił już mamy luty zaraz marzec i potem to już z górki jak już zacznę odstawiać leki to poczuję ,że ruszyłam z miejsca.
Pozdrawiam Was serdecznie dziewczynki.

Hejka

Karola Alusia jest cudasna napatrzec sie nie moge:tak:bylam caly czas tylko w ukryciu dopiero niedawno wrocilam i powoli wdrazam sie w forumowe zycie:-Da u nas wszystko ok psychicznie fizycznie i duchowo, powoli zabieramy sie za staranaka no i czekamy na efekty:tak:

Magdalena o dobrze, ze cie widze, bo ja mam SKS i jak ktos mi znika z oczu to juz nie pamietam...Jak przechodzisz kolo tego placu budowy to gwizdza???:-D:-D

reklama
Hej!
Melduję się i ja :-)
poczytałam co tam u was, najważniejsze, że wesoło.

u mnie wieści brak, ani plotek ani też jakiś większych wydarzeń. cholercia, sama nuda

Buziaki dla was wszystkich!
Dobrej nocy!

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry