reklama

Odskocznia;))))

reklama
Gatto musze jakos wytrzymać,bo co zrobie? Jakoś tak nie mam weny,żeby lecieć do innego lekarza,jeszcze mi coś wymyśli i będę się później stresować:szok::-D
No właśnie Elka sama widzisz co tu się dzieje:-D

witajcie.

wczoraj bylismy na wizycie u alergologa,bo byly wyniki testow z krwi i o dziwo mała ma tylko lekkie uczulenie na soje.nie wyszlo zadne uczulenie na marchewke,ktora ja niby uczulila(dr.stwierdzila,ze moglam trafic na felerna serie słoiczka),nietolerancja laktozy jaka mala ma tez nie zostala stwierdzona...zaleceniem jest kontynuacja nutramigenu,ale generalnie zadnego innego uczulenia nie ma...i azs w baaaaardzo lekkiej postaci.wyrosnie z tego do 2rz...

madziu w wolnej chwili cykne i wrzuce.gatto ja zawsze z mala bawilam sie tak,ze jak mnie kopnela to pukalam w to miejsce i zaraz znowu czulam kopniaka w to samo miejsce:-).emka pomaluj 2 sciany na rozowo,a 2 na niebiesko:-).albo wszystko na bialo,a pozniej jak juz bedziesz znala plec to np porobisz jakies ladne wzorki w danym kolorze.co do ciuszkow to dziewuszka niebieskie moze miec,ale chlopiec rozowe juz niekoniecznie:-p:laugh2:.elka witaj.dawni cie nie bylo.co tam u was?

prosze kochane fotki mojej damy...21go stuknie jej pol roczku...a ja mam wrazenie jak bym wczoraj jesio z brzuchem chodzila:-D:szok::baffled:...

02022013978.jpg

04022013986.jpg

06022013995.jpg

ja piję tylko inkę z mlekiem ponieważ w pewnym momencie chyba w 9-10 tygodniu zauważyłam, ze po mojej kochanej kawusi pikawa tłucze szybko i mocno, zaobserwowałam to kilka razy i dałam spokój z kawą. kupuję inkę i udaje mi się trochę oszukać skołowany poniekąd umysł:-p

gatto Twoja zabawa z Gattinką rozśmieszyła mnie wczoraj przed snem na maxa, jak sobie to wyobraziłam to aż się krztusiłam ze śmiechu, już nie mogę się doczekać jak po porodzie zacznie dokazywać wprawiając mamę w osłupienie a Ty będziesz nam to opisywać:tak:

reklama
Plenitude tylko, ze mialam za swoje bo smarkula sie nie chciala uspokoic i pol nocy mi bulki robila:-D
Z ta kawa cos jest na rzeczy, bo ja tez mialam wstret jakis, ale powiem ci, ze zaczelam znow pic gdzies okolo 20tc i tak mi juz zostalo do teraz :tak:

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry