reklama

Odskocznia;))))

reklama
kobietko to obie czekamy do wiosny.ty ze starankami,a ja za lepsza pogoda:-).elka nio to wypatrujemy razem z toba 2 kresek:tak:.a Ala rosnie bardzo szybko.nawet wczoraj tak na nia patrzylam i zastanawialam sie jak ten czas zlecial...jeszcze nie dawno byly kolki,a teraz taka mała rozrabiaka i maruda nam rosnie:cool2:.ojjjj tak w marudzeniu i terroryzowaniu otoczenia jest mistrzynia:-D.przyzwyczajona przez babcie do noszenia w domu tez chce na rece i nic zrobic nie mozna,a juz 8kg ma:eek: wiec jest co dzwigac:confused:.

a my w sobote znowu bedziemy miec gosci tym razem juz bez dziecka,ale sa na etapie staran wiec sie wdrazaja:-p.stwierdzilismy z mezem,ze nie mozemy tak zyc z dala od ludzi,bo mamy dziecko.przeciez kazdemu cos sie nalezy,a imprezowego zycia i tak nie prowadzimy:-p.

martusionek,martyyyyynko gratulacje kochane.

Emy brak wiadomosci jest czasem dobra wiadomoscia :-D znaczy nie dzieje sie nic zlego:tak:

Martyna, Martusionek gratulacje!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Ja kurde spac nie moge:baffled: a ostatnio tak mi sie dobrze spalo, a tu wzielo i zdechlo dzisiaj:eek:

Gdzie sie wszystkie podziewaja??

Anulka co tam? jak samopoczucie? buziam!!

Emka maly sie wierci w brzuchu czy grzeczny jest??

Gatto a co Ty tak razem z kurami wstałaś??:szok::-D Ja tam coś w brzuchu czuje,kopniaki chyba też,ale jednego dnia częściej,drugiego się schizuje,ech:baffled: Poza tym cały czas nastawiam się psychicznie na pojawienie się Gattinki:-)
kłaczek no prosze,odnalazłaś się:-)Ładnie to tak zniakć na tak długo?Co u Was? Kurde chyba ktoś Ci Karolka podmienił...ten chłopiec na zdjęciu już taki duży:szok::-)

Emka, czasem trzeba zniknac, zeby przestac myslec... W kazdym badz raznie nie opieprzalismy sie w tym czasie.;-) Karollo faktycznie duzy - ciuchy rozm. 2-3lata. Mam w domu dziecko wielkosci dobrego dwulatka, durne jak typowy roczniak i tak samo malo sprawne, ale siegajace wszedzie i wlazace wszedzie. Pocieszny typ.:tak:

No wlasnie pisze ze sie nie opieprzalam!:-p

kłaczku no jak już się zabraliście za robotę to i efekty są:-) Teraz tylko czekać na szczęśliwy finał:-) Aj tam,zaraz,że ciuchy na rozmiar 2-3 latka-pewnie jakiejś firmy co rozmiary mają mega zawyżone:-D;-)Chłopak rośnie,za pare lat synowe w kolejce będą stały pod drzwiami:-D:tak:

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry