Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.

Już i tak od tyg jestem ponoć mega złośliwa i wredna a co dopiero za kilka dni
Wykończe wszystkich z tych nerwów...Czarna jeśli możesz i nie zapomnisz to dowiedz się jutro na jakiej zasadzie wcześniej podają tą kroplówkę na wywołanie skurczy,do jakiego momentu czekają ,zeby zrobić cc.Ja dzisiaj miałam tylko Ktg i minute na pogawędkę z lekarzem,ale oczywiście zapomniałam zapytac...
, morfologia skoczyła do góry 10,8 , Hbs ujemny , Gbs - nie zdążyły dojść wyniki będę wiedzieć w piątek .no to czekamy na "małego mysiaka" , chociaż ja bym juz cała nerwowa była...
U mnie tak : szyjka narazie trzyma , blizna ok , w tydzień przybrałam 1kg, morfologia skoczyła do góry 10,8 , Hbs ujemny , Gbs - nie zdążyły dojść wyniki będę wiedzieć w piątek .
Jeśli nic się nie zacznie dziać to 5 czerwca przed 8 rano mam się zgłosić na IP do szpitala i wysłać smsa ginowi , nie godzić się na poród SN , 6 czerwca mój gin będzie i postara się żeby było CC .
Emka , powiedział mi , że nie będą wywoływać porodu , tylko normalnie idę na cięcie. Ale może nie sugeruj się tym zbytnio , bo co gin to inna metoda i każdy szpital też ma swoje procedury . Ja oczywiście zapomniałam spytać czy M może przy tym być ... czy raczej za drzwiami , bo to w końcu operacja. Chciałabym jednak , żeby po wyjęciu małego go zawołali i żeby mógł z nim być .
ja przy drugim dziecku nie myslalam nawet o sn, mialam jakies zle przeczucie i chcialam bardzo CC, oczywiscie wszyscy mnie "jechali" ze nie marez o sn i dzis jestem wdzieczna sobie ;-) swojej intuicji ze tak chcialam to cc bo moj synek mial na szyi dwa razy owinieta pepowine a moja blizna w srodku po porezdniej cc byla cienka jak papier (moj lekarz az przeklnal jak mnie otworzylDobrze, że na moment mojego porodu z Weroniką nie wiedziałam, że można zażyczyć sobie CC po CC z Adą. dzięki temu wiem, że SN to super sprawa. ;-) Oczywiście o ile nie ma komplikacji, ale te mogą się zdarzyć tu i tu.